Mit tehetnek a kezemmel? (lent)
Figyelt kérdés
Meg csak 18 eves vagyok es mar olyan csunyan kezdenek kitagadni a kezfejemen az erek. Eleg sok fizikai munkat vegzek, igy ertheto, de olyan csunya. Nincs ra valami krem?2010. szept. 23. 16:23
1/2 Gyakor válasza:
Erre nincs krém, esetleg annyit tudsz tenni, hogy elzsírosodsz és a zsír eltakarja a vastag ereket, de gondolom ez nem járható út. Egyébként lány vagy?
2/2 A kérdező kommentje:
Igen lany vagyok. Tehat menthetetlenul csunya lesz. :( Kis gond az emberisegnek, nekem annal nagyobb. A nyakon es a kezen latszik leginkabb ha valaki oregszik es nekem mar most elkezdett, mi lesz meg kesobb!?
2010. szept. 24. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!