Magasnak számít 1182.7 BAU/ml ellenanyag szint, áteshettem a víruson?
Ez az ellenanyag szint pont megfelel annak, hogy januárban kaptad a harmadikat. Nem annyira magas, hogy covidra gyanakodj. Ha mRNS vakcinát kaptál.
Ha Sinopharmot, vagy DNS-vektorvakcinát kaptál, akkor lehet, hogy beteg is voltál időközben, mert nekik alacsonyabb az ellenanyag szintjük.
Általában.
Egyéni kivételek mindig vannak.
ha kaptal 3 oltadt es a 3. meg az elozoek utan se monizoroztad pl havonta vagy 2 hetente az ellenanyagszintedet, akkor nincs az az isten aki megmondja beked atestel e a covidon idokozben.
Akkpr tudhatnad, ha pl 2 honapja ennel alacsonyabb lett volna es most magasabb.
amugy nem tul magas ertek nalunk a csaladban ennyi idoelteressel kb a 2. oltas utan meg többezres sot idos rokonnak 9000-esvolt az ellenanyagerteke. Ja es orvosok arra azt mondtak magas de mihez kepest?
Ha a Synlabnál mérették, akkor ezzel nem összehasonlítható! Csak akkor hasonlíthatod a kérdezőéhez, ha a rokonaid értéke is BAU/ml-ben van kifejezve!
Amúgy elég sok tapasztalat gyűlt már össze az ellenanyag mérésekből. Azok alapján válaszoltam a kérdezőnek.
Ahogy azt is leírtam, hogy ezek általános irányvonalak, az egyedi esetek ettől eltérhetnek. Ám többségében ez a jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!