Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 4 éve küzdök a pattanásokkal....

4 éve küzdök a pattanásokkal. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már mindent kipróbáltam, viszont semmi sem működött. Próbáltam a sima vizes megoldást, ami ugyebár arról szól, hogy csak simán vízzel megmosom. Nem működött. Használtam aloeverát, az se működött. Próbáltam az almaecet+víz megoldást, azt elég hamar befejeztem. Kipróbáltam a kígyóuborkát, ez semmit sem ért. Kipróbáltam a jeget is, az se működött. Ezek után nem nagyon próbáltam természetes úton megszabadulni tőlük. Használtam fekete arcmaszkot, meg ehez hasonló arcmaszkokat. Használtam arcradírt, 2 féle arctisztítót, pasztát, nívea arckrémet+aloeverás arckrémet, mivel a pasztától kiszáradt az arcom. Használtam sebkezelőt, bepantent, 2 fajta orvosi pattanáselleni krémet, amiket csak felírással lehet kikérni. Azt mondták az orvosok, hogy ezek tuti hatnak, mert az orvosom gyerekének is eltűntek tőle. Volt egy ilyen "vattába belekell itatni" cucc is(azt a patikus ajánlotta) szart sem ért. Volt 2 féle baleás termékem is pattanásokra az se hatott. És jelenleg kifogytam az ötletekből. Egyébként van egy olyan terület az arcomon, ahol rettenet sok pici pattanás van. Van olyan terület, ahol nagy pirosak vannak. És keletkezett egy gyűrű is egy gyulladtból. De igazából mindenhol van és nagyon csúnya. A pasikat pedig természetesen nem nagyon érdekli egy pattanásos lány. Szóval kérlek valaki segítsen. Bármit amit ajánlotok azt kipróbálom csak tűnjön el!

2022. aug. 8. 19:28
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és az arcom egyszerre száraz és zsíros is. Ezt senki nem tudja felfogni, hogy hogyan.
2022. aug. 8. 19:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyász tud felírni isotretinoin kapszulát, az még a legszörnyűbb esetekből is bababőrt varázsol. Keress rá: “accutane before after”
2022. aug. 8. 20:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi
2022. aug. 8. 23:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Etkezes: csakis viz, semmi cukros lotty mint a cola, fanta, monster. Semmi csoki, csipsz, vagy zsiros kaja.

Arcapolas: zold dobozos cerave lemoso reggel es este, ra a the ordinary niacamide+cink szeruma, arra ra a the ordinary moisuturuzing factor+ha altalanos krem.

Ezt mindennap reggel es este. 2 het mulva kell legyen valtozas.

2022. aug. 8. 23:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Kosziii
2022. aug. 10. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!