Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tehetnék ikyenkor? Honvéd...

Mit tehetnék ikyenkor? Honvéd kórházban kb semminek nézik ezt, de én erzem a fájdalmam..?!

Figyelt kérdés

Katona vagyok, gerincemmel problema van folyamatos hatfajasaim vannak es sajnos felküldtek a honvédkórházba pestre de ott csak 1 hónap felmentést kaptam és az alatt nyilvan nem javul a gerinc mert ez sajnos tartós (scheuermann), hogyan szerelhetnék ezzel le avagy szerezhetnék több felmentést?

Mert leszerelni nemlehet, gerincem meg csak egy van...

2022. aug. 8. 10:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az az érzésem, hogy te nem is akarsz leszerelni.

Meg sem próbáltad, egy követ nem mozdítottál meg érte, csak ide jársz siránkozni hogy nem lehet, meg úgysem adnák meg, sokáig bírálják, stb...

Bakker én azt hittem, hogy a honvédségnél férfiak vannak, és képesek a sarkukra állni.

De te egy mulya anyámasszony katonája vagy, csak siránkozol az helyett hogy tennél valamit.

Lehet hogy egy kicsit nyers voltam, és ezért most neheztelsz rám, de ez az igazság.

2022. aug. 8. 12:00
 12/16 A kérdező kommentje:

Nem neheztelek rád, igazából nemtudsz semmi előzményt mert nincs birtokodban információ igy a meglévő infomorzsaval alkotsz véleményt, ezzel nincs baj emberi dolog

Nem sirankozok a kerdeseitekre valaszolok, mi ertelme lenne sirankozni anonym ismeretlen embereknek

A tenni valamit mondatra, osszes vizsgalaton voltam mar amit el lehet érni magyarban de nemis ez a lényeg a kérdésben

2022. aug. 8. 12:07
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérni kell az orvostól. Nem igaz, hogy csak akkor nyilvánítanak alkalmatlannak, ha leesik a lábad, mert mozgásképtelen katonákkal nem tud mit kezdeni a hadsereg.

Mellesleg bizonyára van abban a határozott idejű szerződésben valami az idő előtti felmondásról. Nem kényszeríthetnek valakit bele egy foglalkozásba, ha közben megváltoztak a körülményei. Olvasd el a szerződés felmondásra vonatkozó részét, esetleg fordulj jogászhoz.

2022. aug. 8. 12:14
 14/16 A kérdező kommentje:

Szerinted normal haziorvos elég erre, vagy ortopéd orvos kell

És ezt megteheti normál állami orvos , vagy szintén honvédségnek kell felküldenie budapest honved korhazba es ottkell alkalmatlannak nyilvanitania

2022. aug. 8. 12:17
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
A Honvéd Kórháznak kell. A diagnózist leírták, nem? Scheuermann-nal nem hiszem, hogy alkalmas valaki katonának. Abból nem lehet egy hónap alatt kigyógyulni.
2022. aug. 8. 12:46
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen szerződésed van, de én egy hét alatt elinteztem mindent, és még beteg se voltam.

Első szerződésed? Nalatok eddif senki se mondott fel?

2022. aug. 19. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!