Mit tehetnék ikyenkor? Honvéd kórházban kb semminek nézik ezt, de én erzem a fájdalmam..?!
Katona vagyok, gerincemmel problema van folyamatos hatfajasaim vannak es sajnos felküldtek a honvédkórházba pestre de ott csak 1 hónap felmentést kaptam és az alatt nyilvan nem javul a gerinc mert ez sajnos tartós (scheuermann), hogyan szerelhetnék ezzel le avagy szerezhetnék több felmentést?
Mert leszerelni nemlehet, gerincem meg csak egy van...
Már volt kérdésed ezzel kapcsolatban, de még mindig nem tudjuk, hogy miért nem lehet leszerelni.
Megírnád az okát?
Gerinc ferdülés?
Jogi trükköket nem tudom.
Gyógytorna, és megfelelő orvos megtalálása.
Utóbbi nagy kihívás lesz.
Gyógytorna a megfelelő izmokat erősítve csökken a fájdalom. Nyilván erősen függ az elváltozás mértékétől. Szakember tudná megmondani mit és hogyan lehet ezzel kezdeni. De ennek sorozáskor ki kellett volna derülnie, és ezzel fel sem vehetnek katonának pont az említett fájdalom miatt.
Gondolom ez így itt alakult ki, így mondjuk a Pilates hasznos lehet adott esetben.
Rendes egészségügyi ellátás nem létezik MO -n. Nem erre hanem semmire.
Ha leszerelest beadja vki elbiraljak es utana is honapok mire lépni lehet
Addigra meg csak rosszabb lesz a gerinc
Lejar a szerzodesem januarban, kár igazából be is adni mert kb addigra szerelnének le
Csak hát addig még van pár akrobatikus mozdulat amit kikellene hagyni a gerinc miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!