Lehet bajom a Raid rovarírtó belélegzése, illetve szájbakerülése miatt?
Akkor szerintetek ne menjek le az ügyeletre?
Mert elégge paráztam, hogy a számba került egy bizonyos mennyisége mekkora kárt tehet. Nyilván nem jó a szervezetnek, csak nem mindegy hogyan hat.
Azóta egyébként már többször is mostam kezet alaposan.
4-es
Igen ezt kicsit rosszul fogalmaztam meg.😅 A lényeg, hogy légy lárvákat írtok nagy valószínűséggel és a fal alját fújom be mert onnét bukkanak elő, szóval úgy a negyedét a szobának.
Egyébként van szúnyog hálom, szóval én se értem, hogy a légy hogy jutott be.
Köszönöm a válaszokat, most megnyugtattatok engem! 😊
"irt" rövid i.
Szájon át legalább egy fél flakonnal kellene meginnod, hogy esélyed legyen meghalni.
A belélegzés veszélyesebb, ha egy flakonnal robbanásszerűen beterítenéd a szobát, és tudnád biztosítani, hogy a szer ne ülepedjen le azonnal, hanem egyenletesen a levegőben maradjon, akkor az már komolyan veszélyes lenne. De egy fújásból ami a levegőbe kerül, az gyakorlatilag nulla, mert az aeroszol nagy része azonnal leülepszik, csak a legapróbb szemcsék fognak még negyed vagy fél percig a levegőben keringeni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!