Tudom,hogy rengeten megfogtok most ez miatt “kövezni”, elítélni..?
és tisztában vagyok én is sajnos azzal hogy ez elgyáltalán nem megoldás amit csinálok. A részletekbe nem mennék bele,viszont ha tudtok próbálnátok egy picit is segígeni? Tegnap sajnos nem egy-nem két szem nyugtatót szedtem be. Jobban vagyok már valamennyire viszont még mindig érzem a hatását, ami természetesen és tudom hogy napokig ez lesz.. viszont próbalok jobban lenni. Nem tudom mennyire hatásos, és hogy segít e ez már vala’it, de rengeteg folyadékot fogyaszom, ettem is, citromos vizet iszok cukokkal, édességeket eszek. Megfordult a fejemben az is hogy megpróbalok hányi nem tudom mennyire lenni hatásos, mert tudom mert felszívodott a gyógyszert.
Nagyon szépen koszonom azoknak akik probalnak segiteni es tancsot adni, megértem a masik reszet is hogy ez tenyleg nem megoldas de szepen megkerem oket hogy ezt kulturalt kertek kozt kozljek velem, mert hidd el soha tobbet megyek vele jelenleg en is!
Tovabbi szep napot nektek!
10 Valóban nagyon fura. A kérdezővel meg mégis mit lehet kezdeni? Megette a bogyóit, semmi baja azon kívül, hogy bekábult kicsit. Azt írta többet nem tesz ilyet. Pipa.
Mit kéne ehhez hozzáfűzni. Simogassuk meg a fejét érte? Ő is belátta, hogy nem volt jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!