Leégésre jégzselé?
Figyelt kérdés
50+ os naptejjel kenem magam, mióta egy hete dolgozom. Kedden a nyakam hátul, ma a karom égett meg, de szó szerint. Pedig bekentem. Illetve a kollegáim segítettek bekenni hátul a nyakam. Lefagyasztott jégzselét ha rárakom jó lesz rá?2022. aug. 3. 18:51
1/10 anonim válasza:
A naptejet 1-2 óránként újra kell kenni
Jeget ne tegyél rá! Patikában vegyél leégésre való sprajt
2/10 A kérdező kommentje:
Oksi. Na ezt nem tudtam. Múlt héten csütörtök-péntek nem volt gond, most annál inkább.
2022. aug. 3. 19:19
3/10 Ypszilon1980 válasza:
Az sem véd órákig. A jégzselé nem jó rá. A bőrnek leginkább a hidratáltságát kell visszaadni, de vannak konkrétan égésre készült szerek is.
4/10 anonim válasza:
50+ os naptejek helyett ezerszer többet ér a póló. Jó reggelt kívánok.
5/10 A kérdező kommentje:
Nyakamat-kezemet nem védi a póló! Helló!
2022. aug. 4. 05:17
6/10 anonim válasza:
Joghurt, kefír, tejföl, aloe vera gél, irix spray javítani fog rajta.
Igen, újra kell kenni.
Fizikai napszűrőset vegyél!!
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
A 7- ben linkelt naptej viccen kívül jót tesz a bőrnek és nyugtatja. Éjszakára is bekenem vele a lábszáraimat (ismeretlen eredetű kíütéseim vannak).
9/10 A kérdező kommentje:
1dl 8400? A 2dl-s volt 4000Ft és már azt is sokallottam. A ruháimat már összefogta.
2022. aug. 4. 06:16
10/10 anonim válasza:
9
Vmit vmiért.
Keress olcsóbbat, csak fizikai legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!