Izomláz ellen mi a legjobb gyógymód? Mi az a jégzselé?
Inkább vegyél sportkrémet.
Ha nem javul, akkor 1 szem Cataflam megoldja a problémát, de az receptes fájd. csillapító.
hali
a jédzseléről írnék az teljesen korrekt dolog, én használom, kb 4 hónapja foglalkozok tetsépítéssel kezdő szinten. a kezdetekben volt egy nagyon csúnya túledzésem, megerőltettem a karom de nagyon durván, másnap ki sem tudtam nyújtani, próbálkoztam azzal hogy megint ezdek és elmúlik. ez nem vált be, most már beválik ha kisebb izomlázról van szó, de akkor annyira durván izomlázam volt hogy a plusz edzéstől egyáltalán nem múlt el. a hidegvizes borogatással is próbálkoztam, egy kis ideig jobb lett tőlle, de ugyanez volt a melegvízes borogatással is. aztán arra jutottam hogy a tuti megoldás erre a túl edzésre ha tartok egy 2-3 napos pihit edzés nélkül. jégzselét használtam, bekentem vele a karom majd maszírozgattam egy kicsit. aztán pár óra múlva megismételtem. nekem ettől múlt el az a kezdeti izomláz, egyébként most hoyg hozzászokott a testem a rendszeres edzésekhez már egy kis plusz edzés és nyújtás is használ az izomláz elmúlásához:)
Előkerestem a jégzselét leírom mi van ráírva:D
Felhazsnálható: sportsérülések, végtagsérülések hűtésére, valamint kozmetikai hűtőkenőcsként.A géllel a hűteni kívánt területet vékonyan kenjük be, 6-8 perc után erős hidegérzés jelentkezik, ami tartósan megmarad. Mellkéhatása nincs. kb 700 vagy 1500 között már veszel egy tubus jégzselét vagy jégbalzsamot, mindegy mindkettő ugyanaz tudtommal:)
Amúgy szerintem a görcs nem emiatt van, ha izomlázat érzel akkor izomlázad van de ha begörcsöl a lábad az mástól is lehet, régebben amikor kisebb voltam én is volt hogy gyakran arra keltem hogy begörcsöl a vádlim és annyira rosz érzés volt meg nagyon fájt hogy anyunak kellett szólnom hogy maszírozza ki. Próbálkozz meg a magnézium pezsgőtablettával, lehet tényleg magnézium hiányod van, de ne izgulj, szerintem ez egyáltalán nem komoly mindenkivel van ilyen.
izomláz = apró izomsérülések, amik megtelnek folyadékkal, ami feszít, ettől fáj
erre edzeni baromság, az izomláz - a legendákkal ellentétben - nem egy pozitív dolog
de el kell tudni különíteni a görcsöt és az izomlázat, ha görcs, akkor magnéziumhiány (ahogy írták), ha nem múlik, akkor súlyosabb, orvost igénylő probléma
ha izomláz, akkor sportkrém, de 1-2 napon belül magától is elmúlik
első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!