Sziasztok! Jövőhéten megyek nyaralni, valószínű ma/holnap jön meg... mindenképpen szeretnék fürdeni, nem szeretnék kihagyni egy ilyen alkalmat emiatt... 18 éves vagyok, eddig kerültem a tampont egyes "pletykák" miatt...
Nagyon aggódok, hogy nem fogom tudni rendesen felhelyezni a tampont... Szeretném a női tásaim tapasztalatát kérni ezzel kapcsolatban... Meddig lehetek bent a vízben? Nem veszélyes? Nem csúszhat el? Nagyon nehéz felhelyezni? Illetve próbáltam utánaolvasni, de azért olyanoktól is jó lenne tanács, aki ezt már átélte. :D
2022. júl. 29. 11:50
1/8 anonim válasza:
Ha nem lenne kamu a sztori, akkor anyukádtól kérdeznéd meg ezeket
2022. júl. 29. 11:56
2/8 anonim válasza:
Mindig tiszta kézzel csináld, megfelelő méretet válasz. Lehet, hogy egy pózban nem lesz kényelmes, akkor próbálj ki mást(pl guggolj). Az, hogy meddig maradhat bent változó. Úszáshoz lehet kapni külön tampont
2022. júl. 29. 11:57
3/8 A kérdező kommentje:
Édesanyám ebben sajnos egyáltalán nem támogat, eddig miatta nem "mertem" kipróbálni. Mintha valami ördög teremtette cucc lenne... 😆😄
2022. júl. 29. 11:58
4/8 anonim válasza:
Kell hozza egy kis gyakorlas, de menni fog. Az tok jo, ha mostanaban jon meg, mert akkor meg otthoni,nyugodt korulmenyek kozott ki tudod probalni. Vegyel tobb fajtat, meretet, es kiserletezd ki, hogy melyik a jo neked.
Nem nehez amugy,menni fog :) Annyi a “szabaly” furdesnel, hogy mindig, amikor kijossz a vizbol, tampont kell cserelni. Ha nem furdesz, akkor bent lehet 4-6-8 orat (ki mire eskuszik, en mondjuk max 4 orat hagyom, utana cserelek).
2022. júl. 29. 12:20
5/8 anonim válasza:
Olvasd el alaposan az OB dobozában lévő leírást. Vagy a neten is megtalálod. Hogy milyen testhelyzetben a legegyszerűbb felhelyezni, hogyan lazítsd el magadat, milyen irányba told, stb .stb.
2022. júl. 29. 13:18
6/8 anonim válasza:
Nem olyan nehéz mint ahogy azt mondják, én is legelső nyaralaskor tettem. Nem olyan fájdalmas mint ahogy mondják inkább kellemetlen érzés. Rossz helyre nem tud menni csak arra figyelj hogy a kis cérna ne szakadjon le. Mérettől függ hogy meddig bírja a mini 2-3 órát a nagyobb akár 6 is. Cserélni sem lehet mindig legalábbis az én tapasztalatom szerint, mivel mikor még bírja vagy szívódott be elég mennyiség akkor fájdalmas eltávolítása.
2022. júl. 29. 17:48
7/8 anonim válasza:
Én 16 éves vagyok, én is idén júliusban használtam először. Szerintem először használj minit, nekem amikor először használtam iszonyatosan fájt felrakni, másodjára már semmi nem volt, ne ijedj meg ha nem sikerül elsőre<33
2022. aug. 12. 23:26
8/8 anonim válasza:
Semennyire se necces. 20 másodperc az egész kibontással együtt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!