Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a gond a végbélnyílás...

Mi lehet a gond a végbélnyílásommal?

Figyelt kérdés
1napja folyamatosan viszket, de nem kívül hanem belül. Nem szeretnék még orvoshoz menni vele mert szűz vagyok hátulról és félek nagyon a vizsgálattól. Reménykedek benne hogy helyre jön. Viszont gondoltam arra is hogy betétet használtam egy műtétem miatt és lehet az irritálta? Valaki aki járt már így?
2022. júl. 29. 00:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Belső aranyér.
2022. júl. 29. 00:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Kezdődő belső aranyér. Nekem is van, egy kis vékonyka seb, bőrszakadás vagy nem is tudom, minek hívjam ezt...

Én kaptam rá a patikában reparont, anyu szintén a patikában vény nélkül valami orális tablettát. Neki nagyon bevált, nekem meg kordában tartja a kenőcs, de hamar hatott az is.

2022. júl. 29. 00:51
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
Nyugodtan menj dokihoz, nem megdugni fog, nem számít hogy "szűz vagy". Nem egy nagy dolog a vizsgálat. de egyébként én is aranyérre tippelek.
2022. júl. 29. 00:51
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget

3.válaszolónak tudom hogy nem megd*gni fognak, hanem tisztáztam miért nem merek orvoshoz menni...de akkor le írom érthetőbben: nincs megszokva hogy ott valaki motoszkál...

2022. júl. 29. 01:19
 5/6 anonim ***** válasza:
1 napja viszket, tehát ez lehet valami irritáció is, akár ételtől vagy a száraz széklet miatt is, nem kell egyből aranyérre gondolni, viszont ez ha nem múlik el 3 nap múlva vagy nem enyhül, akkor kénytelen leszel orvoshoz menni, ő tudja megmondani. Az orvosi vizsgálatnak kb. semmi köze az anális szexhez, ettől meg szűz maradsz.
2022. júl. 29. 06:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Átlagban senkinek sincs megszokva semmilyen vizsgálat. sem az hogy a szájában, orrában, vaginájában kurkásznak ,műszerekkel, de ettől még belátja a saját érdekét és elmegy orvoshoz.
2022. júl. 29. 09:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!