Az orvos le szabad foglyon egy kiskorut ha az nem enged valamit és a szülök beleegyeznek?
11-es jó kis kamu semmi baj.
Kérdező. Persze, mondjuk 16 évesen már illene felfogni, hogyha valami viszgálat szükséges és nem kéne ellenkezni.
Én kb. 6 éves lehettem 91 környékén, amikor mandulaműtétkor lekötözték a kezem-lábam. Fájni nem fájt, de emlékszem a véres darabkákra, amiket kiszedtek.
Mondjuk engem nem traumatizált, eü dolgozó lettem, de hát azért na.
Most is van ilyen, a fizetős gyerekfogorvos mondta, hogy ha a 3 éves nem hajlandó megülni, akkor érdemes Pestre vinni ahol lefogják és betömik a fogát, mert így tovább romlik.
Valahol altatnak, de én egy 3 éves gyereket nem annyira szívesen altatnék el egy lyukas fog miatt, bár a lefogás se jó.
Szia!
Engem fogtak már le kevesebbért is. Az egyetlen amit tenni tudtam, hogy megkértem ne közvetlenül engem fogjanak, hanem mondjuk a pulcsim ujját, a ruhámat. Bizonyos körülmények között fellép bennem is az agórafóbia, és én sem tudom elviselni, ha olyankor fogdosnak - akár egyetértőek ezzel a szüleim, akár nem.
Amikor ragozni tetszik egy szót, akkor csak is kizárólag a j-vel való ragozásba nem fog belekötni senki. Ez nem jelenti azt hogy tilos bármit is ly-al ragozni - végülis szólás szabadság van. Én bátran kijelentem hogy az ly-nak mennie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!