Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az orvos le szabad foglyon...

Az orvos le szabad foglyon egy kiskorut ha az nem enged valamit és a szülök beleegyeznek?

Figyelt kérdés

2022. júl. 22. 20:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%
Igen. Sajnos igen. Engem mandulamutetnel fogtak le. 50 eve tortent. Rettenetes volt. Nem ertem, hogy miert nem altattak. Anyam beleegyezett. Soha nem tudom feldolgozni, pedig regen volt.
2022. júl. 23. 08:19
 12/18 anonim ***** válasza:
24%

11-es jó kis kamu semmi baj.

Kérdező. Persze, mondjuk 16 évesen már illene felfogni, hogyha valami viszgálat szükséges és nem kéne ellenkezni.

2022. júl. 23. 08:48
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
Miert lenne kamu? A mai napig mindenre tisztan emlekszem. Rettenetes volt. Altatassal kivedheto lett volna.
2022. júl. 23. 08:58
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
12-es: nem kamu, attól még, hogy nem tudsz róla: 50 éve a gyerekeket sem mindig altatták, nagyanyámnak is is csinálták meg. Tényleg barbárság :/
2022. júl. 24. 23:24
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Én kb. 6 éves lehettem 91 környékén, amikor mandulaműtétkor lekötözték a kezem-lábam. Fájni nem fájt, de emlékszem a véres darabkákra, amiket kiszedtek.

Mondjuk engem nem traumatizált, eü dolgozó lettem, de hát azért na.

Most is van ilyen, a fizetős gyerekfogorvos mondta, hogy ha a 3 éves nem hajlandó megülni, akkor érdemes Pestre vinni ahol lefogják és betömik a fogát, mert így tovább romlik.

Valahol altatnak, de én egy 3 éves gyereket nem annyira szívesen altatnék el egy lyukas fog miatt, bár a lefogás se jó.

2022. júl. 25. 11:11
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nem balkáni országban nem szabadna. A "hanyatló nyugaton" engedélyt kérnek, mielőtt hozzád érnek, gyereknél meg a szülőtől.
2022. júl. 25. 18:45
 17/18 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, mért nem válaszolsz, hogy miről is van szó?
2022. júl. 25. 19:05
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Engem fogtak már le kevesebbért is. Az egyetlen amit tenni tudtam, hogy megkértem ne közvetlenül engem fogjanak, hanem mondjuk a pulcsim ujját, a ruhámat. Bizonyos körülmények között fellép bennem is az agórafóbia, és én sem tudom elviselni, ha olyankor fogdosnak - akár egyetértőek ezzel a szüleim, akár nem.

Amikor ragozni tetszik egy szót, akkor csak is kizárólag a j-vel való ragozásba nem fog belekötni senki. Ez nem jelenti azt hogy tilos bármit is ly-al ragozni - végülis szólás szabadság van. Én bátran kijelentem hogy az ly-nak mennie kell.

2022. júl. 31. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!