Zsibbad a nagylábujjam, miért?
Figyelt kérdés
A minap hazaérve a suliból azt vettem észre hogy amikor a bal nagylábujjam hozzáérintem valamihez olyan érzésem van mintha el lenne zsibbadva picit. De csak akkor érzm mikor picit megnyomom, vagy hozzáérintem valamihez, amúgy nem érzem. Csak a bal lábamon csak a nagylábujjam ilyen. Semmi elszineződés szóval vérellátást kap szerintem. :/ Szerintetek miért lehet? Kösz előre is2010. szept. 21. 22:21
1/3 anonim válasza:
Masszirozzad az jot tesz, a verkeringesi zavart jelzi a zsibbadas, de figyeld meg ezt,
aztan ha nem mullik el, akkor menj el orvoshoz.
A fejed, vagy a szemed nem szokott fajni?
2/3 anonim válasza:
nekem is ez van kb négy hónapja. de passzolom a kérdést. :)
3/3 anonim válasza:
elsősorban - többnyire a cipő "jóvoltából" - vérkeringési problémára utal, vagy szintén a cipő nyom egy ideget. Nekem is van egy ilyen sport(!)cipőm. Ilyenkor finoman, kicsit krémes kézzel (úgy kellemesebb) masszírozd meg.
Ha ezután sem javul, mindenképpen mutasd meg orvosnak: először a háziorvoshoz menj, ő majd továbbküld, ha indokoltnak látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!