Milyen ha valakinek agydaganat miatt fáj a feje?
Milyen érzés az? mihez lehetne hasonlítani? milyen mértékű?
Legfőképpen még az érdekelne hogy ha emiatt fáj valakinek a feje akkor az intenzív (mármint éjjel nappal állandóan fáj) vagy csak néha-néha fáj?
Feladathoz kéne de sajnos nem találtam erről konkrétan semmit.:( Köszi a válaszokat !
" eredményezhet-e olyan fájdalmat ami a fej különböző tájékán jelentkezik? "
vagyis egyszer itt egyszer ott. Az is lehet?
Amúgy köszi a válaszokat.:) De úgy általánosságba, ha mondjuk a fej tetején vagy kicsit lejjebb akor milyen? Mert az ábra ezt mutatja.
Bocsi h itt oldok feladatot se sehol sem találtam erről szóló részletesebb infót.:(
"Ritka, amikor csak fájdalom van, legtöbb esetben bénulás, beszédzavar stb. társul hozzá. Ne gondolj a legrosszabbra.
"
De aranyos vagy:) Mondjuk nekem megvan az a tulajdonság hogy mindíg a legeslegeslegrosszabbra gondolok (hirtelen ahogy ezt a feladatot oldom elkezdett fájni a fejem is-.-)de ez tényleg csak feladat.:) Nem nagyon szweretem a biológiát se xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!