Miért van ilyen szívritmuszavarom?
Figyelt kérdés
Már többször is volt voltam kardiológusnál , legutóbb egy honapja es azt mondtam semmi baja nincs eltérés meg semmise
Azonban mindig is voltak szívritmuszavar zavarjaim de mostanában nem tudok szinte meg mozdulni mert ha elkezdek sétálni már elő is jön ez furcsa szivdobbanasok olyan érzés mint ha megállna es újra indulna vagy kihagyna
Van hogy 1 perc alatt akar 2 ilyen is van de setalasnal 5-10 percenként van vagy bármilyen mozgásnál
2022. júl. 11. 11:45
1/4 anonim válasza:
Pont ilyen szokott lenni nekem is. Igaz, én inkább akkor érzem ha pihenek, aktív módban kevésbé. Vagy csak nem figyelek akkor rá. Mostanában épp nincs. Van, hogy félévig tart, aztán "eltűnik". Én is voltam kivizsgáláson, nem találtak semmi kórosat. Talán a stressz!
2/4 anonim válasza:
Magas káliumszint okozhat ilyet. Nyaljál sót..
3/4 A kérdező kommentje:
2-iknak
Hali , de ha magas a kálium szintem akkor ha nyalok sot attól nem meg magasabb lesz ?
2022. júl. 11. 13:31
4/4 anonim válasza:
pszichoszomatikus tünet is lehet...
Stressz, szorongás, ilyesmi okozhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!