Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől izzadok ennyire? Mit...

Mitől izzadok ennyire? Mit tudok tenni ellene?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, átlagos testalkattal, nem bírom a meleget, egy kis séta után is nagyon izzadok, van erre valami gyógymód? Mitől izzadok ennyire? Mit ajánlotok?

2022. jún. 30. 20:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Meleg van!!

Még az a jó, hogy izzadsz.

Nekem a forró tea rendszeres fogyasztása segített, hogy kevésbé izzadjak, de én sem bírom a meleget.

2022. jún. 30. 20:23
 2/11 anonim ***** válasza:
60%

Izzadás ellen dezodor, hogy ne legyél büdös, parfüm, hogy illatos legyél, és sűrű mosakodás, fürdés.

Ha már kórosan izzadsz akkor háziorvos segítségét kérni

2022. jún. 30. 20:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet szívprobléma is, ha túlzottan izzadsz.

Gyakori fürdés, egyre hidegebb vízzel való tusolás (melegtől indulsz és egy kicsit mindig hidegebbre állítod, végül totál hideggel több percig) nekem szokott segíteni és utána nagyon jól érzem magam, ezt ajánlom neked is!

2022. jún. 30. 20:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A test izzadással hűti magát.A dezodor csak az izzadság szagát közömbösiti.

Az izzadással nagyon sok méreg anyag is távozik.Ez a legjobb méregtelenitő is .Igaz hogy a hideg italokat kedveljük,de ilyenek bevitele után,csak jobban ráfűt a szervezet.A langyos tea hatásosabb rá.

2022. jún. 30. 20:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig is úgy izzadtam, mint két ló, 25 fok felett már kipusztulok, pedig vékony is vagyok, és az orvosok se találtak semmi elváltozást. Engem is érdekelne, hogy mi lenne a módja annak, hogy ami másnak teljesen normális strandidő, az nekem ne a halált jelentse. De szerintem elköltözöm a finnekhez, ott normális idő van, jobbat nem tudok.

27/N

2022. jún. 30. 20:38
 6/11 anonim ***** válasza:
59%

Úgyúgy, fújja be magát egy izzadó 16 éves srác parfümmel. Nincs annál undorítóbb mint amikor az erős testszag erős parfümszaggal keveredik.

Locsolgasd a karod, lábad langyos vízzel ha tudod, lehűt. Ha nagyon vészes, borsosmenta olajjal is kenegetheted magad ésszel. Hidratáció, minél több hideg vizet igyál. Bringásfutár vagyok, ilyen időben nálam az az állapot hogy 10 óra kintlét alatt 5-6 liter folyadékot megiszok, úgy hogy közben nem pisilek :D

2022. jún. 30. 20:42
 7/11 A kérdező kommentje:
Akik azt írják hogy fürödjek és hogy dezodorozzam magam azok mit hisznek? Ezek alap dolgok, több féle parfümöt és dezodort is kipróbáltam, dezodor nem nagyon jó mert foltot hagy, parfümökből Zara-t és Armani-t használok.
2022. jún. 30. 20:47
 8/11 anonim ***** válasza:
79%
másod és harmadfokú hőségriadó van.. persze , hogy izzadsz mint a ló.. Nem tudsz mit csinálni ez van..
2022. jún. 30. 20:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Most voltam pont emiatt vérvételen, több nyara szenvedek már ezzel a dologgal de nem találtak semmit. Hőségriadó van persze hogy izzadsz a meleg folyamatosan terheli a szervezetet főleg ha nem vagy hozzászokva. Én nedves törlőkendőt fagyasztott vizet és fehér baseball sapkát szoktam magammal vinni illetve lenge rövid melegítőt veszek fel fehér pólóval és sportcipővel ha csak a sarokra megyek akkor papuccsal. Izzadsággátló ilyenkor alap és én leszoktam fürödni 3-4 szer is ha muszáj. Próbáld ki a langyos teát hátha segít. Ha otthonotokba van klíma ne közvetlen a klíma alól menj ki hanem keress egy olyan helyiséget ahol nincs annyira hűvös és legyél ott 5-10 percet. A nagy hőmérséklet különbség is baj lehet. Remélem tudtam segíteni:) 19/f
2022. jún. 30. 21:32
 10/11 anonim ***** válasza:
A dezodor azért nem egészséges, mert összehúzza a porusokat, ezáltal a szervezetben bennmaradnak a méreganyagok. Az izzadsággal (veritékkel) a szrvezet a méreganyagokat kiválasztja és eltávolítja. A zuhanyozással a szervezet méregteleníti magát. Az izzadtság a szervezet méregtelenítése. A tesrszagot
2022. júl. 1. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!