Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kinek szokott lenni extrasysto...

Kinek szokott lenni extrasystole? Nekem nagyon sűrűn és most félek is mert utána olvastam és pl a kamarai extrasystole allitolag hirtelen szívhalált is okoz.

Figyelt kérdés

2022. jún. 29. 12:35
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
#40 igen, pontosan! Ott a pont. Végre egy értelmes hozzászóló.
2022. jún. 30. 16:03
 42/46 anonim ***** válasza:
51%

39- vagyok , nekem is mindig beszólnak , sok olyan kérdésem van amire sose , vagy értelmes válasz nem jött , csak ilyen , menj a háziorvoshoz , (oda alapból nem mert attól felfordúlhatok) meg pszichológus , ( mind idióta) meg ne figyeld magad , ( könnyű mondani)

Engem a pulzusom aggaszt , okosóra februárban és márciusban 181, és 190 et regisztrált alvás közben , félek kamrai tachycardia, de volt hogy nagyon alacsonyat mért ébren 37-et

2022. jún. 30. 16:10
 43/46 anonim ***** válasza:

42: De most komolyan mit vársz az itteni ismeretlen laikusoktól, ha az orvosodban sem bízol??? Pszichológust meg élből elutasítod....

Vagy csak egyszerűen sorstársakat kerestek, hogy egymás vállán elsírjátok az ugyanolyan panaszotokat?

2022. jún. 30. 16:14
 44/46 anonim ***** válasza:
Valami egyezést keresek hátha ez lesz a kulcs a dologhoz , pl rávezetne arra hogy az okosórát valami befolyásolhatja , mert egy srác is írt ilyet hogy neki napközbe mért 180-at , én 3-4 hónap után jöttem rá arra az itteni kérdések alapján hogy miért jelez sokszor "ritmuszavart" a vérnyomásmérő
2022. jún. 30. 16:20
 45/46 anonim ***** válasza:
51%

Anno, mikor 14-15 éves voltam, gyakran beleolvastam egy otthoni, egészségügyi könyvbe. Gyakorlatilag egy lexikon volt, tele betegségekkel és hozzájuk tartozó tünetek leírásával. Egy darabig a könyv hatására valóban a hipochondria lett rajtam úrrá, mert pl. a mellékherémre azt hittem, hogy heredaganat.

Ezért fontos az, hogy ORVOSHOZ menj el, ha valami tüneted van és ne magadat próbáld meg diagnosztizálni, mert:

1. Semmi értelme nincs erőlködni, ha nem értesz hozzá.

2. Ha neadjisten tényleg bajod van, akkor húzod vele az értékes időt.

2022. júl. 12. 16:49
 46/46 A kérdező kommentje:
#45 nem mostani mar a kerdesem es azota voltam de azert koszonom :)
2022. júl. 12. 17:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!