Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon sok az extrasystole-m,...

Nagyon sok az extrasystole-m, normális ez? Évek óta van csak mostanában jobban figyelek rá vagy nem tudom.. de percenként van.. veszélyes?

Figyelt kérdés

2022. jún. 29. 08:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez inkább stressz alapon lehet. Én 52.éves vagyok, és már harminc éve van. Nincs baja a szívemnek, minden lelet negativ. Voltál már orvosnál?
2022. szept. 6. 19:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia, igen már voltam picit régi már a kérdésem :) minden rendben van.. viszont most az van hogy akarhanyszor felallok az ágyból elsotetedik minden es lezsibbad a fejem
2022. szept. 6. 20:13
 3/4 anonim válasza:

Kérdező és azóta, hogy vagy?

Nekem tavaly február óta van ez a jelenség,kicsit már én is kezdek belebetegedni,mintha pszichésen bevonzanám és jobban előjön (pl stressz esetén).

Már próbáltam én is magnéziumot,panangint ,vérnyomáscsökkentőket cserélni (mellékhatások miatt) de egyenlőre nem igazán múlik.

2023. ápr. 15. 16:22
 4/4 A kérdező kommentje:
#3 azóta is szokott lenni néha, leginkább akkor ha koffeint fogyasztok vagy nagyon ideges vagyok, esetleg felugrik a vérnyomásom. Na ilyenkor szokott előfordulni.:) De én már betegesen féltem tőle és sajnos szorongásos vagyok.. Szóval mióta antidepit szedek már nem is érdekel annyira. :’D
2023. ápr. 16. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!