Ilyen laza időbeosztással elég sokáig, ez minden csak nem megterhelő. 1 órás uzsiszünet?
2022. jún. 28. 09:14
3/28 anonim válasza:
4 óra alvással 1-2 hét után teljesen használhatatlan lenne, ha nem tol semmi szert.
2022. jún. 28. 10:22
4/28 anonim válasza:
Nekem is az 1 óra uzsonna tűnt fel.:) Egy nap alatt összesen nem töltök el 1 órát evéssel. A 4 óra alvás meg kevés. Ha emberünk uzsonnázás helyett mondjuk aludna, akkor jelentősen nőnének a túlélési esélyei. :)
2022. jún. 28. 11:07
5/28 anonim válasza:
Reggel 4-5 óra között kel fel.
23/24-4- ig alszik
Lefekvés előtt meg 1 órát zuhanyzik, ha akar. Ez melyik h.lyének 4 óra alvás? :D gondolom az a 4-5 között az 5, lefekvés meg legkésőbb 23óra :D
Akinek ilyen béna időbeosztása van, az meg is érdemli, de ettől egy átlag ember ezerszer többet dolgozik egy nap
2022. jún. 28. 19:08
6/28 anonim válasza:
A kajálások és a tusolás nagyon sok idő, onnan le lehet faragni 1,5 órát is.
A kemény edzés pedig 4 órában nem létezik. Ha egy kokszos testépítő bajnok lennél, még akkor sem, mert nem lehetséges keményen edzeni 4 órán át. 1.5 óra, max 2-ben lehetséges és akkor megint nyersz 2 órát. Akkor már alvásra mehet is a legaragott idő és emberibb beosztást kapunk.
2022. jún. 28. 21:03
7/28 anonim válasza:
5 órát alszik? Akkor nem csodálom, ha úgy reggelizik és zuhanyozik mint egy zombi és mindegyik 1 óráig tart. És gondolom csak azért nem tovább, mert felébred, mikor belebukik arccal a zabkásába, meg amikor elkezd fuldokolni a víztől félálomban.
2022. jún. 28. 21:39
8/28 anonim válasza:
Leírta mikor alszik, nem 5 órát. Én viszont annyit szoktam, nincs igényem többre és még kávét sem iszom, nem vagyok álmos. Azért ne csináljunk már úgy, mintha ez kevés lenne
2022. jún. 28. 23:10
9/28 anonim válasza:
8.
Nem tudsz számolni? 5 órát alszik. És nem, az nem elég. Nem halsz bele persze, csak azt hiszed az a normál állapot, mert a 8 órás alvás hatását nem is ismered.
2022. jún. 29. 08:02
10/28 A kérdező kommentje:
Látom nem fogalmaztam elég érthetően: a reggeli,ebéd,vacsora és a tusolás azért tart egy óráig hogy akkor is tudjon pihenni. A reggeli kb. 10 másodpercig tart, ahogy a többi étkezés is. Tehát az az 5-6-ig tartó reggeli is az alváshoz ad hozzá. A zuhanyzás pedig kb.15 perc. Tehát 6 órát alszik. És az ebédet meg a vacsorát nem is számoltam még bele...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!