Magas pulzus miatt miert nem adhatok vert?
Ma szerettem volna először, és 128 volt a pulzusom. A doktor bacsi 3x is újra merte de nem ment 120 alá, azt mondta 100 alá kellene és ez miatt nem adhattam:(
De miert nem? A hemoglobin szintem jó volt, azt tudom hogy az fontos de a pulzusnak mi köze hozzá? Azért hogy nehogy leajuljak a székről?
Nemrég voltam vervetelen, jó a pajzsmirigyem és amugy jol érzem magamat a bőrömben
Ja, 128 nyugalmi állapotban sok, nekem kocogásnál szokott ennyi lenni.
Véradás után még inkább fel tud menni, értelem szerűen nem érdekük szívproblémát okozni neked.
Voltam haziorvosnal egyébként régebben, mert egyszer mar mérték magas pulzust, azt mondta hogy ez nem feltétlen jelent bajt mert még fiatal vagyok (19) es fiatalkorban van fiatalkori szívdobogás amit az ember majd kino magától, és egy kicsit idegeskedos típus vagyok, de nem ajánlott nekem nyugtatot szednem ezért ha nincsen panaszom, a magas pulzus miatt (sose volt) akkor nem irna fel. Egy labort javasolt, ahova el is mentem de normalis érték volt a pajzsmirigyemnel
Tehát, nem vagyok egészséges? Ez problémát jelent? Ettől nem jó a verem? Bocsi, csak nem vagyok otthon az egészségügyben
A véradás alapból is megterheli a szervezetet, úgyhogy nem elég egészségesnek érezni magad.
Én a múlt héten szerettem volna adni, de mivel gerincműtétem volt áprilisban, nem adhattam. Hiába érzem jól magam, ki kell várni a fél évet műtét után. Pedig ez lett volna a 47. véradásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!