Ha az okosórám egy nap folyamán egy-egy pillanatban 170/180-as tartományban mér pulzust, de közben semmilyen szokatlan közérzet nem társul mellé, akkor a kütyü pontatlan?
Hozzátenném, hogy nem vagyok egy sportember, a legintenzívebb mozgásforma amit jelenleg csinálok, a szobabiciklizés. Mondjuk ekkor sem maga az eszköz, sem az okosóra nem mér 120bpm feletti értékeket. Ezek a kérdésben említett kiugró értékek általában teljesen random időpontokban, sokszor épp nyugalmi helyzetben mérve szerepelnek a napi kiértékelésben, de csak egy-egy ilyen van pár naponta. Csak azért kérdezem, mert alapjáraton nekem elég magas tud lenni a pulzusom, a délelőtti órákban stabilan 90-100bpm körül mozog szinte bármit csinálnok, du.-ra viszont lejjebb esik az átlag. Covid-fertőzést követően voltam kardiológiai kivizsgáláson, beleértve EKG-t és szívultrahangot, de ezek alapján minden a legnagyobb rendben, elvileg nincs szervi eltérés, egyedül kezdődő magas vérnyomást állapítottak meg, amire szedek gyógyszert. Én spilázom túl a dolgokat, vagy kéne aggódnom?
23/F
3-vagyok , nekem is mért ilyeneket alvás közben 180 ill 190 -et és közben konkrétan azt álmodtam hogy magas a pulzusom , de ez 2× volt és nagyon ideges voltam , de ugyanakkor egyszer töltés alatt!! mért 160-at , meg olyanis volt hogy alvás közben az óra szerint 3 órán át folyamatosan nem ment 170- alá - ezzel csak az a baj hogy közben egy telefonra fölébredtem és visszaaludtam - nem éreztem furcsát.
Nekem galaxy watch 4 - em van - de igyekszem nem hordani.
3, 6 , 7 , vagyok , egy olyan megmagyarázhatatlan nyugtalanságra gondolsz ami az alvás vége felé jelentkezik és ébredésre elmúlik ?
Mert nekem gyakran van ilyen és pont amikor az említett extrém magas értékeket mérte az óra akkor nagyon erősen tapasztaltam , konkrétan - ez nyílván az álom hatása azr álmodtam hogy nagyon gyors a pulzusom és ránéztem az álombeli órámra ami persze nem valóság és azt álmodtam hogy 383bpm volt ami mutatja hogy tényleg álom , de amikor felébredtem és visszanéztem az órát akkor a legmagasabb érték 190bpm volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!