Ha az okosórám egy nap folyamán egy-egy pillanatban 170/180-as tartományban mér pulzust, de közben semmilyen szokatlan közérzet nem társul mellé, akkor a kütyü pontatlan?
Hozzátenném, hogy nem vagyok egy sportember, a legintenzívebb mozgásforma amit jelenleg csinálok, a szobabiciklizés. Mondjuk ekkor sem maga az eszköz, sem az okosóra nem mér 120bpm feletti értékeket. Ezek a kérdésben említett kiugró értékek általában teljesen random időpontokban, sokszor épp nyugalmi helyzetben mérve szerepelnek a napi kiértékelésben, de csak egy-egy ilyen van pár naponta. Csak azért kérdezem, mert alapjáraton nekem elég magas tud lenni a pulzusom, a délelőtti órákban stabilan 90-100bpm körül mozog szinte bármit csinálnok, du.-ra viszont lejjebb esik az átlag. Covid-fertőzést követően voltam kardiológiai kivizsgáláson, beleértve EKG-t és szívultrahangot, de ezek alapján minden a legnagyobb rendben, elvileg nincs szervi eltérés, egyedül kezdődő magas vérnyomást állapítottak meg, amire szedek gyógyszert. Én spilázom túl a dolgokat, vagy kéne aggódnom?
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!