Nyugtalan láb szindróma - mit lehet tenni ellene?
Nagyon gáz a dolog, mert műtét miatt pont nem szabadna mozgatnom alábamat, ehhez képest már harmadik éjjel jön elő, hogy kényszermozgásai vannak a lábamnak és kb megőrülök. Propranololt és Rivotrilt próbáltam rá, de az nem hat. Valószínű a hirtelen jött mozgáshiány miatt, legalánbbis csak ezt tudom elképzelni.
Másnak milyen gyógyszer vált be? kösz
oké csak érdekes a párhuzam, h pont most.
azt nem írtam h Rivotrilt is oróbáltam, az se hat.
#1 oké, de írnál párat? én most tuti nem tudok menni sehova, nyomom az ágyat, de feliratni fel tudok majdnem bármit. mit próbáljak ki, amelyik jó eséllyel hat?
Mütét ELÖTT semmiféle gyógyszer nem szabad szedni, amit nem az orvos írt fel, és amiröl nem tud konkrétan!
Másrészt a problémára az orvos tud adni megfelelö szert, ha szükséges, magadtól ne kezdj szedni semmit , föleg ne ilyen erös szereket, mert - ahogy látod is - ezek nem hatnak, cserébe viszont más területen károkat okoznak.
nem tudok ...
az a baj h volt egy balesetem, amely miatt a mozgás nulla lett, egész nap feküdnöm kell, és azóta jelentkezett a dolog. de most már kb tűrhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!