Epilepsziásan lehetek óvónő?
Sziasztok!
Általànosban pálya választáskor azt mondták, hogy az Epilepsziám miatt nem lehetek óvónő. Viszont nemrég voltam epilepszia tanácsadáson és ott azt mondták, hogy lehetek. Egyébként roham mentes vagyok.
18L
Két "hivatalos" vélemény. Neked szerintem egy harmadikra van szükséged.
Nincs epis, akit egy másik epis kórtörténete, körülményei, jelenlegi eü állapota
alapján egyként lehessen "diagnosztizálni", munkaalkalmassága felöl megítélni.
Kezdd el felderíteni, kinek-kiknek a jóváhagyása, terád szabott vizsgálata, szakvéleménye
szükséges ahhoz, hogy mielőbb képbe kerülj a jövődet illetően. Ahány epis, annyi "eset",
ha jogsiról van szó, ha munkavégzésre való alkalmasságról, ha akármi egyéb ügyben.
Nem tudom, jó tipp-e: vedd fel vele a kapcsolatot, talán ő már tapasztalaton alapuló érdemi infóval szolgálhat. https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__1138767.. Jó egészséges, rohammentes életet: vigyázz magadra és vedd kezedbe a magad ügyét! Ne másokra hagyatkozz, mert abban nincs köszönet! Üdv: egy epis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!