Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mik az előnyei és hátrányai...

Mik az előnyei és hátrányai egy tesztoszteron kúrának?

Figyelt kérdés

Mondjuk egy 3 hónaposnak. Mellette van rendes edzés, normális étkezés és kiegyensúlyozott életmód.

Érdemes előtte spermát lefagyasztatni ha akarnék gyereket? Ha végig is csinálok orvosi felügyelet mellett egy ilyet, és abbahagyom, az izom és energia el is repül végleg utána amit összeszedek?

2022. jún. 20. 03:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha orvosilag nem indokolt, akkor nem érdemes kísérletezgetni, ugyanis áttételesen a csontrendszert is befolyásolja. A lágyabb érzelmek felszínre kerülése mindenesetre az ösztrogén/androgén hormonok egyensúlyának megbillenésére utal, ami lehet a túlzásba vitt testépítés (bár erről nem esik szó) következménye.
2022. jún. 20. 09:15
 12/14 A kérdező kommentje:
11 Sokat járok edzeni, de testépítőnek még nem nevezném magam. Korábban mást sportoltam, versenyszerűen, de volt mindenféle mozgással 2 3 év kihagyás. Idén év elején kezdtem kondiba járni, hogy kigyúrjam magam.
2022. jún. 20. 14:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Én azt javaslom, valóban, őszintén beszélj erről az orvosddal.

Örülök, hogy őt is be akarod ebbe vonni.

2022. júl. 10. 06:52
 14/14 anonim ***** válasza:
53%

Elvileg azért kezdtek valamikor edzeni az emberek,hogy egészségesek legyenek és erősek, izmosak.

Mostmeg be akarsz tolni magadba mindenfele egészsegtelen xart,hogy egészsegesen nezzél ki.Ez paradoxon.

Beavatkozol mesterségesen a hormonháztartásodba,mert kívülről ba$tatod vele a szervezetedet.Ezt 100 orvosból 101 meg fogja erősíteni.

Előnyei??

Neked mi az előny?Hogy majd a strandon feszenghetsz a bűfé előtt??

Vicc az egész.

2022. júl. 12. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!