Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mik az előnyei és hátrányai...

Mik az előnyei és hátrányai egy tesztoszteron kúrának?

Figyelt kérdés

Mondjuk egy 3 hónaposnak. Mellette van rendes edzés, normális étkezés és kiegyensúlyozott életmód.

Érdemes előtte spermát lefagyasztatni ha akarnék gyereket? Ha végig is csinálok orvosi felügyelet mellett egy ilyet, és abbahagyom, az izom és energia el is repül végleg utána amit összeszedek?

2022. jún. 20. 03:10
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Amúgy csökkent nagyon a libidóm, nem is nagyon áll, ha igen akkor sem az igazi. Egy menet megy max egy napon. Régen egy este alatt 2 3at simán letoltam, reggel negyedik. Ez olyan 2 éve. Ma már a reggeli merevedés sincsen. Nem emlékszem mikor keltem utoljára úgy, hogy lenne merevedésem. Ízületeim csontjaim fájnak. Nem bírok 24 órát fenn lenni. 1 2 éve a 48 is sima volt. Tisztán. Sose szedtem semmit. Reggel felkelek és néha délután már olyan fáradtság rámjön, hogy a bicepszgépen elalszom. Hasamra sok zsír is feljött az elmúlt időszakban, és a melleimre is. Úgynevezett kutyacsöcseim lettek. Haverom így hívja. Felső részén még szépen domborodik, de ahogy közeledik a bimbó, elkezd homorúan ívesedni, és a bimbóm a leghegyesebb rész, alatta pedig domború ugyebár. Ha nem fekszem, konkrétan fel lehet emelni. Nem hiszem, hogy egy izmosodó mellizom így felemelhető, hogy aztán leessen. Feszesnek kéne lennie. Szerintem. Értelmesebb is vagyok sokkal. Régen egy filmen elképzelhetetlen volt, hogy sírjak. Múltkor újranéztem az interstellart és alig tudtam a könnyeimet visszatartani. Sőt nem is sikerült. De más érzelmesebb jeleneteken is van ilyen. Szerintem egy férfitól nem normális, hogy könnyezik mondjuk amikor a Keresztapa megtudja, hogy a fia meghalt, vagy amikor a harmadikban lelövik a lányát, vagy amikor az ördög ügyvédjében öngyilkos a feleség. Tudom ezek sokkoló szomorú jelenetek, de nem normális szerintem, hogy férfiként ezeken könnyezek vagy sírok. 15 6 évesen láttam a green milet, nagyon tetszett, de közelében nem voltam a sírásnak. Most szerintem egy százas zsepi elfogyna, ezek után. Szóval szerintem a tesztoszteron szintem valahol a béka hátsója alatt lehet. Akarom újra azt a kirobbanóan energikus önmagamat amilyen régen voltam.
2022. jún. 20. 03:33
 2/14 A kérdező kommentje:
23 vagyok most
2022. jún. 20. 03:33
 3/14 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz csak ne tolj sokat és max 10 hét. Jótékony hatással lesz, Amerikában terápiás kezelésnek is használják.
2022. jún. 20. 05:22
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem akarom én túltolni. Nem akarok borsógolyókat. Biztosan megyek vérvételre még, és ha alacsony lesz a Tm, akkor lehet megkérem a házidokim, hogy egy ilyenre küldjön el. Gondolom van olyan helyzet, ahol lehet ilyet hivatásos úton is, csak nehezebb mint amcsiba gondolom...
2022. jún. 20. 05:40
 5/14 anonim ***** válasza:

Hát ha alacsony a tesztoszteron szinted, akkor fordulj szakemberhez. Majd megállapítja, hogy mennyi, és felír rá gyógyszert.

Amúgy testépítés céljából épületes ötlet lenne valóban félig meddig impotensként, szar formával (csöcsök) koxolgatni

2022. jún. 20. 06:39
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem fog állni a bré utána. De hát ez mellékes, manapság ez kit érdekel...
2022. jún. 20. 06:43
 7/14 anonim ***** válasza:
Mondja ezt az aki még soha nem tolta igaz kisgyerek?
2022. jún. 20. 06:50
 8/14 anonim ***** válasza:
Kisgyerek? Szerintem a hugom idősebb nálad.
2022. jún. 20. 06:59
 9/14 A kérdező kommentje:
Tesztoszterontól nem pont hogy jobban fog állni? Amúgy meg engem az érdekel, hogy gyerekem lehessen. Ha ilyentől az kizárt lenne, akkor nem csinálok ilyet
2022. jún. 20. 07:04
 10/14 anonim ***** válasza:
44%

Jo lenne már felfogni hogy ezek a cuccokat nem egyforman reagálja le a szervezete mindenkinek.

Ezt nem lehet előre tudni hogy mi lesz.

Lutrizzál.Vagy bejött vagy nem jött be.

Szerencsére a saját egészségeddel kísérletezgetsz és nem máséval.Így a felelőséged is csak a tiéd lesz majd.

"Ha végig is csinálok orvosi felügyelet mellett egy ilyet, és *abbahagyom*"

Ha abbahagyod ,akkor visszaesel ugyanarra a szintre ahol voltál.

Ezért aranyos ez az elképzelés hogy majd kigyúrom magam és úgymaradok.

Nem fogsz.

Ezért sem fogod akarni abbahagyni.

2022. jún. 20. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!