Miért van az hogy a szomszéd 30 éve alkoholista és még mindig bírja?
Figyelt kérdés
2022. jún. 18. 20:31
1/16 anonim válasza:
Mert a mája mindig mg újítja magát .
2/16 A kérdező kommentje:
Hát ha a mája megújítja magát, akkor így tovább él mint én, aki nem iszik
2022. jún. 18. 20:39
3/16 anonim válasza:
Azért az alkoholizmusnak vannak fokozatai. Mit iszik, mennyit, hányszor, mikor, hogyan, stbstb.
4/16 A kérdező kommentje:
De a szemei nagyon csúnyák
2022. jún. 18. 20:39
5/16 A kérdező kommentje:
Van mikor másfélhétig mindennap, hajnalban kezdi.
Vodka, sőt
A szemei olyan furcsák
2022. jún. 18. 20:44
6/16 anonim válasza:
Mit jelent hogy furcsák a szemei? Sárgák?
7/16 A kérdező kommentje:
Zavaros, s mintha pirossal kilenne
húzva
Csúnya
Nemigazán sárga
2022. jún. 18. 20:55
8/16 anonim válasza:
Az alkohol LASSAN ÖLÖ méreg! Van, akinél annyira lassan öl, hogy elöbb hal bele az öregségbe!
9/16 anonim válasza:
Van, aki 5 év alatt belehal, és van aki 50 évig bírja. És a kettő között nagyon sok átmenet lehetséges.
10/16 anonim válasza:
Tényleg nagyon nem mindegy mit mennyit iszik. Én is ismerek olyan alkeszokat akik esténként bepálinkáznak kicsit,nem full részegre csak kicsit, és semmi nem is látszik rajtuk, sőt... Kifejezetten jó egészségi állapotban vannak. Az egyik 70 éves, szemeimmel láttam a vérképét, egyetlen egy csillag nem volt rajta....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!