Mért vagyok depressziós?
Figyelt kérdés
Ha megjön a második vagy a harmadik napon teljesen depresszióba esek mindenen idegeskedek h most holnap suli ez meg az van és olyan érzésem van mintha senki nem állna mellettem pedig nem így van de mégis ezt érzem nagyon rossz, sírógörcseim lesznek....borzalmas miért van?2010. szept. 19. 19:02
1/4 anonim válasza:
En is igy vagyok...nem vagy egyedul...es szerintem ez normalis,legalabbis nalam...
2/4 anonim válasza:
Lehet, hogy rajtad így jön ki. Nem mindenki tudja végigröhögni az a pár napot. Sőt! Van olyan, aki a második-harmadik napokat úgy éli át, hogy mozdulni sem tud, mert úgy érzi, mintha késeket forgatnának benne, más meg egész nap hány a fájdalomtó, lszóval erre gondolj, és örülj, hogy neked az van, ami van :)
3/4 anonim válasza:
Ingerult vagy, amit nyugtato teaval tudsz kezelni, tehat amikor mar tudod, hogy megfog jonni, akkor elkezdesz ilyen teakat inni, vagy pedig valami gyengebb nyugtato fajtat,
de a gyogynoveny nyugtato teaja is megteszi, de idejeben kell elkezdeni a fogyasztasat.
4/4 anonim válasza:
Jó neked,nekem mielőtt megjön már 2-3 nappal ez van és tart utána 2-3napig+ hőhullámok ,immár 20éve:) ne aggódj ,vegyél patikában PMS teát. Iszogasd mikor kell:)Nőgyógyász is ajánlana biztos valamit,én sajna nem iszom ,sok gyógyszert szedek,de sokan dícsérik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!