Próbáltál már egész nap mosolyogni? Milyen érzés volt?
Nekem az utóbbi egy évem nagyon vidáman telt.
Nagyon jó az osztályom.
Ha véletlenül csönd van valaki mindig beszól,mond valami viccet és utána nevetünk.Meg ezeket a sztorikat,poénokat tovább beszéljük és nagyon vicces dolgok szoktak végül kijönni.
Meg ugye alapból ahogy beszélgetünk milyen volt a hétvége stb. azon is sokatnevetünk:)
Úgyhogy nekem volt már jónéhány olyan napom amikor rengeteget nevettem,mosolyogtam.
Aztán már kicsit fájt az arcom,de már azon is csak nevettünk:D
Egész nap nem, de a vendéglátásban dolgozom, így időnként kb. 15-20 percen keresztül akár folyamatosan kell mosolyogni.
Ha rossz kedvem van, inkább rossz érzés, úgy érzem kényszerítenek rá, kivéve, ha pénzzel van jutalmazva.
Nekem ez a munkám! =o)
Az egyik mobilszolgáltatónál dolgozom és ott ugyebár emberekkel foglalkozom egész nap! Kötelező mosolyogni! De nem bánom, szeretem ezt csinálni!
Hogy milyen érzés? Fárasztó. Mert nem minden ember kedves hozzám, és aki hőbörög, arra is mosolyognom kell és normálisan válaszolni, még ha olyan buta is mint a föld. =O)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!