Mi volt ez a rohamféleség ?
A konyhában takarítottam mikor a szívem hevesen kezdett verni, elkezdtem szédülni és mindenhol remegtem. Nem hallotam magam körül semmit és minden kezdett elsötétülni. Gyorsan leültem a székre de nem lett jobb, minden ilyen sötét volt és alig láttam valamit. Nem kaptam levegőt, remegtem és hevesen vert a szívem. Elindultam a nappaliba hogy lefeküdjek, de félúton úgy éreztem hogy elfogok ájulni, a lábamat sem éreztem meg úgy semmit sem. Végül sikerült eljutnom a kanapéhoz ahol lefeküdtem és pár másodperc után pedig mintha misem történt volna. Teljesen jól voltam. Most még fekszek, nem merek felkelni. Ez mi lehetett ? Ittam, ettem eleget ma minden rendben volt, semmi stressz.
24/N
Pánikroham. Az nem úgy van, hogy ha 2 hétig nem jön, akkor voálá. Az még akár 2 év szünet után is jön.
Nem voltál közvetlen a roham után fáradt? Előtte nem volt pár perc hosszan ilyen mi a fene ez, még a végén a rosszul leszek érzés?
Vérnyomás esés és mellé a pánikod.
Tudom,nagyon nagyon nehéz de ilyenkor a legfontosabb hogy a légzésedre koncentrálj,vegyél mély levegőket.
Engem így vitt el a mentő pár hónapja,szóval tudom milyen érzés.
Jobbulást Kívánok.
#3-nak, semmit nem éreztem utánna de ez egy pánikroham lehetett ami jóval erősebb volt.
#4-nek, köszönöm a kedves szavakat, remélem te is jól vagy azóta !
6.
Antidepresszánssal már rég jól lennél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!