Érdemes lenne a seprűvénákkal foglalkozni, ha?
Figyelt kérdés
35 vagyok, több tenyérni területen virítanak a lábamon, anyukámnak is igen csúnyák, mamám pedig 50 évesen túl volt egy mélyvénás trombózison és lábszárfekélye volt
(mindkét lába brutálisan nézett ki, kb mintha elrohadnának :S).
Eddig csak esztétikai problémát okoz, de évről-évre egyre több van
2022. jún. 15. 08:48
1/1 anonim válasza:
Hasonlóan vagyok én is. Csak nekem nem a seprű vénák, hanem visszér duzzanat van, szintén örököltem, szintén okozott már másnak a családban bajt. Így én most az egyik lábamat megműttetem. A másik még nem olyan vészes, azt igyekszem gyógyszeresen kezelni.
A te gondod elvileg injekció kúrákkal kezelhető, én a helyedben nem várnám meg míg bajt okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!