Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Háziorvosom miért nem tudja...

Háziorvosom miért nem tudja már felírni a frontinom?

Figyelt kérdés

Évek óta fel volt írva 3 havonta,ő írta fel,most meg legutóbb mikor beszéltem vele friss pszichológiai javaslatot kért...

Eddig miért nem?vagy mi változott most?

2022. jún. 10. 19:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%
Éppen ezért javaslat és vény köteles.
2022. jún. 10. 20:22
 12/21 anonim ***** válasza:
91%
Kérj idöpontot a pszichiátrián.
2022. jún. 10. 20:25
 13/21 anonim ***** válasza:
94%
A paranoid gondolatok az szorongás. Nem paranoiás vagy, mert arról nem tudnál. Szorongásra meg szorongásoldó. Nem fogja megvonni, mert az durva szakmai hiba lenne. Szociális fóbiára nem írnak fel antipszichotikumot, de mivel felsorolod a tüneteid között, feltételezem, hogy arra nem használ a frontin se. Pszichoterápia kéne.
2022. jún. 10. 20:48
 14/21 A kérdező kommentje:
de paranoias vagyok,allandoan azt hiszem hogy figyelgetnek,figyelik a mozdulataim(az emberek akik épp körülöttem vanak)nevetnek rajtam,azt nezik hogy mit hogy csinálok,miért csinálom stb,ez nek paranoia?
2022. jún. 10. 21:39
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

a frontint kiírhatja a háziorvos is folyamatosan nem kell pszihódokitól szakorvosi javaslat

Amugy a frontint lassan szabad csak abba hagyni, ha egyik napróla másikra nem szeded nagyon rosszul leszel

Nagy barom leheta háziorvosod

Amugy elmész a területileg illetékes pszihiátriára, és ott simán felírják, nem tart az nekik semeddig

A lényeg hogy ne azt írd hogy nem tudsz nélküle élni, hanem hogy komoly mentális gondjaid vannak

Azt se mond hogy már szedted, ott mindenkinek nyugtatót írnak fel aki veszia fáradtságot és bemegy:)

A háziorvosod viszont tényleg nagy fas zkalap lehet

2022. jún. 10. 21:43
 16/21 anonim ***** válasza:
93%
Nem, ez nem paranoia, ez szorongás. A paranoia elmezavar, amikor az illető meg van győződve, hogy az életére törnek ellenséges erők, földönkívüliek, pl megmérgezik. Te viszont az "azt hiszem" szóval pontosan jelzed, hogy ez csak egy érzés, egy szociális szorongás, de nem vagy áldozata olyan meggyőződésnek, hogy az életed veszélyeztetve van. Ezt pszichoterápiával kell kezelni, met súlyos önbizalomhiány.
2022. jún. 10. 21:49
 17/21 anonim ***** válasza:
58%
14. Ez skizofrenia is lehet. Miert nem mesz pszichiáterhez?
2022. jún. 10. 21:50
 18/21 A kérdező kommentje:

értettem utolsó,köszönöm a választ,meg mindenkinek!

utolsó előtti:miért ne mondjam hogy már szedtem?nem szokásom hazudozni meg nem is látom értelmét ennek

2022. jún. 10. 21:52
 19/21 A kérdező kommentje:
17essel egy időben írtam a számozásaim úgy értsétek
2022. jún. 10. 21:53
 20/21 A kérdező kommentje:
17es:mert ismerem a pszichiátriai szereket és nem akarok mélyebbre süllyedni hál istennek jó munkám van család rendben minden amúgy egy értelmes embernek tartom magam és tartanak is akik ismernek,nem akarok zombivá válni,frontin nagyban megkönnyítette a napi feladataim elvégzését,
2022. jún. 10. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!