Ha Covid gyanúval felhívom a háziorvosomat, hogyan és hol zajlik a tesztelés?
Nem mehetsz el hozzá.
Ő megkéri a tesztet, és majd hívnak hogy mikor mennek hozzád tesztelni.
1
Nem mennek ki tesztelni, neki kell elmennie tesztelohelyszinre. Majd telefonon ertesitenek kerdezo.
Influenza szezon is van. Szerintem annyira nem lesz meghatódva a házi orvosod egy kis náthától. Én majd két hétig beteg voltam (nem Covid). Inkább ugorj re le a patikába és vegyél egy tesztet.
Ha nem vagy olyan rosszul, akkor az nem kell más tenned a szokásos házi gyógymódokon kívül.
#6: Ezt már a kérdésbe is beírhattad volna. Ebben az esetben viszont mégis csak hívd fel a házirovosod, hogy tüneteid vannak és covidosokkal voltál egy társaságban.
#4 voltam.
Ha rosszabbul lennel akkor is felkeresheted az orvosod. Valószínűleg elmulik majd igen, mint egy natha ha most nincsenek erosebb tuneteid.Maradj otthon mig jobban nem erzed magad, de a gyorsteszt nálunk egyből kimutatta mikor azok voltunk, igy ha az negativ lehet valami mast szedtel ossze.
Jobbulast neked, ha viszont sulyosabb tuneteid lennének keress fel egy orvost(de ezt tudod ugyis)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!