Hogy tudnék rászokni a délutáni wc-re?
Sajnos sokszor rámjön reggel vagy délelőtt suliban, de ott nem megyek el ismerve az iskolába járó embereket, ilyen válaszoktól kíméljetek hogy menjek el suliba wc-re mert nem fogok... Sajnos ezért sokszor rossz a közérzetem mert wc-re kéne mennem de nem tudok, már kb másfél éve így "élek" de nagyon rossz, szorít, és fáj a hasam néha, aztán itthon elmegyek wc-re 1×2× és semmi bajom.
Valami ötlet vagy tanácsotok van hogy hozzászokjak a délutáni wc-hez? Egyébként kb egy másfél éve van így előtte semmi bajom nem volt nem tudom mi változott meg így bennem, de azóta rémes :\ Az nem vált be hogy hozzá szokik a szervezetem mert másfél év alatt nem szokott hozzá akkor már nem is fog magától :(
Jobban járnál, ha követnéd a szervezeted "igényeit", legcélszerűbb reggel elintézni, mindjárt felkelés után. Reggelizzél, az is beindítja a bélműködést. Én ha iszom egy korty kávét, vagy kakaót, 5 percen belül szaladnom kell. :)
Lehet, hogy 10 perccel hamarabb kéne kelni, de megéri, mert utána napközben nem lesznek gondjaid.
Konkrétan a du-i wc-re való rászokásban nem tudok segíteni!
De van 2 tippem:
- reggel indulás előtt kelj fel legalább 1 órával! (nem baj ha visszadőlsz egy fél órára, de a szervezeted beindul, és nagy valószínűséggel otthon reggel is el tudod majd végezni)
- reggel kelj fel és csinálj néhány hasizomgyakorlatot (kb 30-at) és néhány guggolást (kb 30-at)...az is beindítja (ezt du is kipróbálhatod)
- reggel éhgyomorra egy kocka tejcsoki szopogatva nálam bevált, rá 5 percre siker (ezt du is kipróbálhatod)
-kikéreckedz óra közben így senki nem fogja rád törni az ajtót és senkit nem fog zavarni a szag
(amúgy jó tanács: sajnos mielőbb szokj hozzá, hogy néha úgy alakul a helyzet, hogy el kell tudnod menned nyilvános helyeken is (pl.: pláza, autóbuszvég, munkahely), különben magadnak ártasz)
Amúgy megkérdezhetem, hogy mi a baj a sulis wc-vel?
Nem lehet zárni, vagy sokan vannak szünetben, vagy az esetleges szag hatás? :)
Sziasztok!
A sulis wczés katasztrófa.. a szag érződik, nem lehet ráülni, max ha 2-3réteg papírt teszel rá+legtöbbször kitudódik és a jóindulatú osztálytársak halálra cikizik az embert..
Nyilvános hely jó, munkahelyen is stb, ahol zárható az ajtó, van lehúzó, stb és lehetőleg olyan hely ahol nem kapsz tüdőrákot 10perc bentlét után...
Egyébként hiába megyek el reggel egyszer, általában kell ugyan úgy mennem még egyszer délelőtt vagy délután persze csak délután megyek el így sajnos ha reggel elvégzem, akkor is ugyan úgy rámjön :\
Aham, értem! :)
Szóval nem zárható a suli wc-je??? (banyek....most jutott eszembe, hogy a középsuliba nekünk sem volt zárhatós wc-nk, azt én is annyira utáltam)
A tüdőrákot a cigizésre éretted?
huh, hát azon kívül amiket fentebb említettem, több ötlettel már nem tudok szolgálni :( de ha majd még eszembe jut akkor megírom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!