Lassan 6 éves gyerek, fitymaletapadása. Orvos vagy várjak?

Ezt az 1 mm már otthon kell megoldani.Ne okozzál keserves perceket a fúnak.
Ne gondold hogy az orvos kiméletes lesz.Ha eddig használt a kenőcs,ezután is használt.Ha megszűnt is letapadás ,naponta hátra kell húzni.

Én tíz éves bőven elmúltam már, amikor a testemnek azt a részét - egyedül - felfedeztem. Felnőttként két szép gyereket nemzettem a testem ezen - csak később baszkutált - részével.
Mi ez a pánik, meg idegesség? Ha egészséges, meg nem fáj neki semmi ott, akkor hagyni kell békén. Hat éves gyerek és már a kis himbilimbije körül forog az egész világ? Vegyél neki játékot, hangszert, sporteszközt, stb., de ne gyógyászati kenceficét arra a testrészére, amit most még csak pisilésre használ. (Bocsi, hogy bele vau-vau, de nem értem ezt az örökös siettetést, meg idegeskedést. Nehogy azt mond, hogy gyerekpénisz szépségversenyre gyúrtok, mert itt dobok egy hátast.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!