Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lassan 6 éves gyerek, fitymale...

Lassan 6 éves gyerek, fitymaletapadása. Orvos vagy várjak?

Figyelt kérdés
Kb 3 évesen elvittem urológushoz a fiam, le volt tapadva a fitymája. Kaptunk krémet, használt is. Viszont maradt egy kb 1mm-es letabadás. Mindjárt 6 éves. Kezdjem megint a krémet használni? Vagy vigyem orvoshoz? Valaki tapasztalat?

2022. máj. 31. 15:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezt az 1 mm már otthon kell megoldani.Ne okozzál keserves perceket a fúnak.

Ne gondold hogy az orvos kiméletes lesz.Ha eddig használt a kenőcs,ezután is használt.Ha megszűnt is letapadás ,naponta hátra kell húzni.

2022. máj. 31. 15:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Krem + megoldja idovel mert "nagyfiu" lesz
2022. máj. 31. 15:13
 3/3 anonim ***** válasza:
83%

Én tíz éves bőven elmúltam már, amikor a testemnek azt a részét - egyedül - felfedeztem. Felnőttként két szép gyereket nemzettem a testem ezen - csak később baszkutált - részével.

Mi ez a pánik, meg idegesség? Ha egészséges, meg nem fáj neki semmi ott, akkor hagyni kell békén. Hat éves gyerek és már a kis himbilimbije körül forog az egész világ? Vegyél neki játékot, hangszert, sporteszközt, stb., de ne gyógyászati kenceficét arra a testrészére, amit most még csak pisilésre használ. (Bocsi, hogy bele vau-vau, de nem értem ezt az örökös siettetést, meg idegeskedést. Nehogy azt mond, hogy gyerekpénisz szépségversenyre gyúrtok, mert itt dobok egy hátast.:-)

2022. máj. 31. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!