Ha kezd a gyerek beteg lenni, hogy “előzzük meg”?
Ha pihen otthon, hamarabb vége.
Tudom, nem ezt akartad hallani, sajnálom.
Itthon vagyok vele, meg nem ovis 2,5 múlt. Úgyhogy ez teljesen megoldható, mar amennyire az itthoni játék is játszik, hiszem az agyba könyörögni egesznapra nem tudom :)
Valami kis plusz praktikara gondoltam
Az illóolaj azon segít, ha szélgörcse van és már elviselhetetlen a szobában a levegő - de még abban az esetben is jobb egy alapos szellőztetés, mert ezeknek a vackoknak a nagy része erősen allergizál, igen, még a többezres do... meg társai is...
A vitaminokat meg nem ilyenkor kéne pánikrohamszerűen zabálni, hanem folyamatosan biztosítani a megfelelő vitamin- és ásványi anyag szintet.
Az egy köhögésre meg nem kéne rögtön ugrani, mint egy idegbeteg mókus...
Én meg pont azt tapasztalom, hogy megállítható. Extrém gyakran kapok el valamiket, de az általában "csak" pár nap torokfájás vagy duzzadt orrnyálkahártya egy-két tüsszentéssel.
Nekem mintha az időben elkezdett NeoCitran segítene és ilyet hallok másoktól is.
Nem tudom, mi adható gyerekeknek is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!