Meddig lappang a hányós, hasmenős vírus? Szerintetek is elkaphattam?
A férjem tegnap délután kezdett hányni, az éjszakát végighányta, most meg hasmenése van. :(
Természetesen, őt is féltem, de most magam miatt is aggódok, mert én hányásfóbiás vagyok.
Éjszaka már külön aludtunk, utoljára tegnap reggel adott csókot, az volt az utolsó olyan kontakt köztünk, ahol terjedhettek a bacik... mert ez ugye nyállal, vagy hányással/ széklettel terjed (a wc-t lepucolja miután használta).
Ha tegnap reggel csókolóztunk, délután/estefelé kezdett rosszul lenni, akkor elkaphattam ???
Azóta próbáljuk “kerülni” egymást.
Nagyon félek, 10 éves korom óta nem hánytam (29 vagyok) és már attól is kikészültem az éjjel, hogy a férjemet hallottam.
Pánikban vagyok, nem merek enni, ma még nem is ettem, hogy ne legyen mit kihányni. Ennek hány nap a lappangása? Ha lappangási idő alatt csak minimálisat eszek/iszok, elkerülhetem a hányós részt?
Tudom, hülének fogtok nézni, de ez nálam olyan, mint másnak a klausztrofóbia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!