Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Anyámnak zsibbad a bal karja...

Anyámnak zsibbad a bal karja főleg, de mindkettő is szokott. Mit kell rá szedni? 69 éves

Figyelt kérdés

2022. máj. 27. 12:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Oké, csak gondoltam megkérdezem.
2022. máj. 27. 12:55
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Karzsibbadás kardiológiai okai: [link]

Karzsibbadás egyéb okai: [link]

2022. máj. 27. 13:01
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Erre csak és kizárólag egy szakszerű kivizsgálás fog választ adni, mi itt így nem tudunk erre mit mondani. Mintha az autószerelőtől várnál arra a kérdésre választ, hogy néha-néha kopogó hang jön az autó elejéből, miért?

Ez nem egy átmeneti dolognak tűnik, hogy ma éppen zsibbad a karom, mert akármi, front, kevés mozgás, rossz testtartás. De arra meg megint nem lehet mit mondani, mert 7800 oka lehet, pláne, ha friss a dolog.

2022. máj. 27. 17:41
 14/15 A kérdező kommentje:
Vizsgálatokra nem akar elmenni. Haragszik, mert azt mondogassa hogy sokaknak ebben a korban nincs semmi bajuk. Viszont volt egy agyvérzése kb nyolc évvel ezelőtt. Egész nap nem itt semmilyen folyadékot, ráadásul túlhajtotta magát. Este kofolát ivott, mert már ki volt szomjazva, és valamikor hajnalban agyvérzést kapott. Nagyon megijedtem. Mert még nem láttam ilyet. Félre beszélt. Azonnal hivtam a mentőket, a mentősök azt mondták nagyon sűrű volt a vére. Ha itt volna folyadékot, nem kapott volna agyvérzést. Ez ilyen dolog. Nem az én hibám volt,. hanem az övé. Szerintem érelmeszesedése van, ki tudja, én nem látok beléje. Köszönöm a válaszokat.
2022. máj. 27. 18:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Akinek nem lehet tanácsot adni, azon nem lehet segíteni - tartja egy szlovák közmondás.
2022. máj. 27. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!