Mely vizsgálat mutatja ki a hízás okát?
Figyelt kérdés
Voltam endokrinológián, de olvastam hogy többféle vizsgálat is létezik, amik csak arra vannak, hogy a hízás okát feltárják.2022. máj. 26. 08:15
11/13 anonim válasza:
"A tejcsorgás pár hét alatt elmúlt, de továbbra is híztam, ezért újra elmentem az endokrinológiára, viszont mindent rendben találtak. Rá egy évre (mikor már 30 kilót híztam) újból elmentem oda, és megint nem találtak semmit."
12/13 anonim válasza:
hízás oka (nyilván az egészségtelen életmódon kívül) leggyakrabban pajzsmirigy alulműködés, ezt egy egyszerű vérvételell lehet nézni laborba TSH-szintel
lehet még petefészek hormontermelésében zavar, oestrogen/testosteron táján is
hirtelen ennyi jut eszembe, bár én nem vagyok endokrinológus
13/13 anonim válasza:
Tisztázzunk valamit matematikai alapon.
A 0 kalóriától mindenki fogy.
A te általad bevitt kalóriamennyiségtől (bármennyi is legyen az) te hízol.
A kettő között kell lennie egy értéknek, ahol pont egyensúly van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!