Mely vizsgálat mutatja ki a hízás okát?
Van valamilyen hormonzavarral járó problémád? Nőgyógyászati problémád?
Vagy mire gondolsz?
Igen, ez így van, de nálam nem.
4 évvel ezelőtt elmentem endokrinológiára, mert csorgott a tejem. Magas volt a prolaktin szint, (azt mondták a sok stressztől lehet) de azért kivizsgáltak, nem találtak semmit. Nem is adtak rá gyógyszert, pszichológushoz mentem, mert akkoriban nagy nyomás alatt voltam. A tejcsorgás pár hét alatt elmúlt, de továbbra is híztam, ezért újra elmentem az endokrinológiára, viszont mindent rendben találtak. Rá egy évre (mikor már 30 kilót híztam) újból elmentem oda, és megint nem találtak semmit.
Ezért kéne egy olyan vizsgálat, ahol kiderül, mi a probléma. Kalóriabázist vezetek napiszinten, hol heti 0.9 kiló fogyást ír ezzel az életvitellel, de nem így van, inkább havonta hízok 1-2 kilót...
Ugyanoda jársz endokrinológiára?
Lehet, hogy érdemes lenne máshova menni. És megtudni, hogy még milyen vizsgálatok kellenének. Mit vizsgáltak? Mire gyanakodtak? Pcos? Inzulinrezisztencia? Pajzsmirigy alulműködés?
Ne hallgass ezekre a rosszindulatú hozzászólásokra. Ezek nem ritka betegségek. Sajnos sok nő küzd hormonális zavarokkal vagy pajzsmirigybetegséggel.
Nyilván tudod magadról, hogy mennyit eszel. Ha az étkezésed nem indokolja, akkor járj utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!