Köldökünknek mi a szerepe?
Figyelt kérdés
Nekem nem látszik úgy ki mint más embernek(hús mintha nekik kilátszódna) nekem egy lyuk van és ha belenyulok akkor érzem hogy vége húsos. Nem birom másképp elmegyarázni és érzékeny is. De ez gondolom nem baj...2010. szept. 18. 13:22
1/7 anonim válasza:
van, akinek "kilóg" a köldöke, van akinek nem. Ja és a köldökzsinóron keresztül kapja a magzat a vért az anyától...
2/7 anonim válasza:
Az anya és a baba vére közt nincs kapcsolat.Ezek nem keverednek.A köldökzsinóron keresztül a táplálék megy a babához.Ez a szerepe.
3/7 A kérdező kommentje:
Szóval most már nincs szerepe :D 19F vagyok csak úgy itt van:D
2010. szept. 18. 13:31
4/7 anonim válasza:
persze, hogy ott van. Vagy mikor elvágják a köldökzsinort, szeretnéd, hogy összevarják a köldököd? :D Miután levágják ott marad egy pici csonk, ami 1-2 héten belül le esik a baba hasáról, és utána lesz olyan amilyen.
5/7 anonim válasza:
én a baba megszületése után hülyeségnek tartom xD
6/7 anonim válasza:
Esetleg ha összeakadsz egy jó csajszival akinek ott lesz az erogén zónája majd rájössz hogy mi a szerepe.
7/7 anonim válasza:
Az a szerepe hogy össze gyűjti a bolyhot ami a pólónkról lejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!