Esetleg valaki tud nekem ajánlani olyan pszichológust aki nagyon sokat tud a nárcisztikus személyiségzavaros emberekről?
En nem parkapcsolatban voltam az illetovel, megis nagyon megszenvedtem a kapcsolatunkat. Ha tenyleg ilyen emberrel vagy egyutt, az alabbiakat ajanlom:
1) Ket konyv:
Shannon Thomas: Gyogyulas a rejtett bantalmazasbol (a konyv elso fele az ilyen embereket reszletezi, nagyon jok a peldak)
Susan Forward: Erzelmi zsarolas (megerted a manipulacio mibenletet, szerintem oriasi konyv, nekem nagyon sokat segitett, es fontos: megoldasi modokat is ad a kezedbe)
Banki Gyorgy konyve nekem nem tetszett, az nagyon nehezen emesztheto volt.
2) Keresd meg a neten narcikertesz blogjat. Maga a blog is nagyon talalo, valamint nagyon sok komment is van, amikbol lehet tanulni, aha-elmenyeket szerezni.
Szoktam meg ajanlani narcisz coach youtube-csatornajat is. Nekem ezt unalmas volt hallgatni, de vannak benne jo dolgok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!