Bacis vízzel zuhanyozás milyen egészségügyi problémát okozhat?
Figyelt kérdés
Olyan helyre megyünk, ahol a vízellátás tartályokból jön, és mivel mediterrán, meleg hely, könnyen elszaporodik benne a baci, ivásra és még fogmosásra sem alkalmas, de a vele mosott gyümölcsöt se ajánlják megenni. De nem csak a bélnek van saját flórája, hanem mondjuk a bőrünknek is megvan a saját baktériumflórája, vagy pl. nőknél a hüvelynek is a saját flórája. Ezekre pl nem lehet hatással zuhanyzásnál? Pl akár bőrgombát vagy vmi más akár hüvelyi fertőzést okozhat?2022. máj. 20. 16:12
1/3 A kérdező kommentje:
Véletlenül rossz kategóriába raktam, nem ide akartam, bocsi!
2022. máj. 20. 16:23
2/3 anonim válasza:
A nyálkahártyákat irritálhatja, úgyhogy a nemi szerveket ne nagyon mosd át vele, azt majd inkább palackozott vízzel. Ne idd meg, és a szemedbe se menjen, de úgy ezeken túl nem kellene hogy bajod legyen tőle, lehet vele fürdeni.
Én egyszer Afrika sötétebbik felén 2 héten át elég kétes eredetű vizekkel voltam kénytelen zuhanyozni, a fentiekre figyeltem, és minden rendben volt.
3/3 anonim válasza:
ilyen helyre en nem is mennek. ami viz nem ihato, ahhoz en hozza se akarok erni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!