Az igaz hogy a hallásvesztés idővel,inkább évek alatt jelentkezik mintsem 1-2 hangos alkalomtól?
Figyelt kérdés
Szóval lehet olvasni,hogy akár 1 koncert,buli is kinyírhatja a szőrsejteket a fülben,ami hallásromlással jár,de van ahol azt írják,ez évek alatt jön ki,ha folyamatosan jár ilyenekre az ember vagy pl hangos helyen dolgozik és 1-2 koncert még nem fog ekkora kárt tenni. Melyik az igaz?2022. máj. 18. 19:01
1/4 anonim válasza:
Mindkettő. Akár egy hangos koncerttől is lehet maradandó halláskárosodás, de hosszú évekig tartó, kevésbé intenzív zaj is okozhatja.
2/4 A kérdező kommentje:
De az első az kevésbé valószínű nem? Mert hát én kevés embert láttam füldugóval koncerten,éjszakai szórakozóhelyeken meg pláne nem hordanak.
Sztem nem eléggé tájékozottak az emberek e téren,mindenki csak akkor jön rá ha már megtörtént a baj,nem értem,miért nem mondják el ezt pl biológia órán,hogy figyelmeztessék az embert.
2022. máj. 19. 18:53
3/4 anonim válasza:
Nem, az első nem kevésbé valószínű. Az első igenis valószínű. Attól, hogy nem látsz embereket füldugóval koncerten állni, attól még okozhat a koncert halláskárosodást.
4/4 anonim válasza:
#3, jó, ezt mondjuk a füldugógyár mondja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!