Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha ezt...

Mit gondoltok arról, ha ezt csinálom, amikor belémkötnek?

Figyelt kérdés

Szemüveges szőkés vékony srác vagyok.

Sok éven keresztül edzettem saját testsúllyal és felhalmoztam egy bizonyos birkózói "szorítóerőt", tehát jó vagyok a földharcban, mikor nincsenek ütések csak szorítások és fogások.

Mostanában folyamatosan belémkötnek. Kicsi az önbizalmam pedig nagyon kevés korosztályombeli tud legyőzni szkanderban csak az a baj, hogy nagyon könnyű vagyok.

Szóval az alaphelyzet:

Valaki belémköt, talán verekedni akar.

Én azt találtam ki, hogy azt mondom "Látom, hogy verekedni akarsz, de ha ezt elkezdjük, ha mégegyszer megütsz akkor nem állok le, itt és most agyonverlek, ha verekedni akarsz. Lehet, hogy vékonynak tűnök, de remélem megszolgál az a pár év bírkózás. Szóval húzz a picsába vagy gyere."

Már rohadtul elegem van abból, hogy folyamatosan belémkötnek meg cikiznek random emberek az utcán. Szerintetek ez megoldás lehet?

2022. máj. 17. 14:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%

"Mit gondoltok arról, ha ezt csinálom, amikor belémkötnek?"

Csak azt, hogy nagyon ostoba vagy, ha azt hiszed, ettöl megijed bárki is!

2022. máj. 17. 15:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Drága a szemüveg.
2022. máj. 17. 15:09
 13/17 anonim ***** válasza:
85%
Természetes kiválasztódásnak hívják ezt a fajta hozzá állást.
2022. máj. 17. 15:27
 14/17 A kérdező kommentje:
#13 *hozzáállást 😏
2022. máj. 17. 18:30
 15/17 anonim ***** válasza:
71%

Nem ártana indulatkezelési alkalmakra járni, ha ilyennel fel lehet húzni és csak ilyen módon tudsz reagálni.

Egyébként van olyan, hogy valakibe egy életen át egyszer se kötnek bele, neked meg mindig beszólnak?

2022. máj. 17. 20:09
 16/17 anonim ***** válasza:
90%

15

Csak annyi a különbség:

Van a) személy,meg b),c)személy.

A):a normális,a nyugodt

B):Közepes vérhőmérlésetű,de kattant

C)Aki direkt normálatlan "Akkor is nekem van igazam",idegbeteg ember

2022. máj. 17. 21:26
 17/17 anonim ***** válasza:
95%

Szánalmas, és csak akkor mondj ilyet, ha TUDOD, hogy te vagy erősebb-technikásabb.

Ha csak a szádat jártatod - márpedig igen -, viszont a másik kihívásnak veszi a nagyképűsködésedet, akkor elég gyorsan megtanítja, hogy jobb befogni :D

2022. máj. 18. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!