A nyelőcsőben meg tud akadni az antibiotikum? SOS
Sziasztok!
Antibiotikumot szedek, A 14-ből még 4 tabletta van vissza. Annyit tudni kell, hogy nagyon nehezen tudom lenyelni a gyógyszereket, félek a fulladástól, félrenyeléstől és ezt az antibiotikumot (Augmentin Duo) is félbe törve veszem be de így is mindig nehezen megy, össze-vissza csapódik a torkomba miközben lenyelem. Ma reggel kb. fél órája volt az első eset, hogy rendesen megakadt a torkomban. Lenyeltem de megállt valahol bal oldalt lent, mélyebben a torkomban és hiába ittam rá a vizet, döntöttem folyamatosan jobbra a fejem, h kilendüljön onnan,nem mozdult..teljes pánik jött rám és gyorsan ráhúztam egy szénsavas üveg vízre utána azt hiszem lement, ettem zsemlét is rá. Viszont azóta is rosszul érzem magam, nem tudom, hogy lehet-e hogy a nyelőcsőben megállt valahol félúton? A légútban biztos nincsen, mert tudok lélegezni, de még mindig mintha halványan éreznék valamit ott bal oldalon amikor nyelek és rossz a közérzetem..
Van okom aggódni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!