Az igaz hogy az antibiotikum fel tud halmozódni a májban?
Azt tudjuk hogy milyen hatással van a bélrendszerre.
Ha magas hatóanyagtartalmú és egy hétig kell szedni, akkor valóban érdemes tisztítókúrát tartani? Ezt csak olvastam,de nem vagyok biztos abban hogy igaz. Azért mert a szerveink folyamatosan tisztítják magukat, ez a funkciójuk.
Szerintem ha fel is halmozódna valami abból a gyógyszerből,akkor májkárosodást okozna és az orvos nem írhatná fel a betegnek. Ti mit gondoltok erről?
Nem halmozódik fel és a szerveknek sem az a dolguk, hogy tisztítsák magukat (wtf?)
A paracetamolt is vígan megiszod neocitránként eladva, pedig mindenki tudja, hogy májkárosító
Minden gyógyszer túladagolása károsítja a májat és a vesét.
Ha a mellékhatásokra gondolsz, azokat azért írják bele a betegtájékoztatóba jó részletesen, hogy akik fogyaszják ne produkáljanak hipochondriás tüneteket.
A máj tényleg tisztítja a szervezetet. Viszont nem halmozódik fel semmi. Mivel ami bekerül folyamatosan távozik a szervezetből.
Ami bekerül a májba pár óra alatt átalakításra és kiürízésre kerül.
(Mellesleg a tisztító kura nem tenne semmit. Mivel a máj ugyan azt a munkát végzi a "kura" alatt is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!