Lehetséges pár óra alatt vonaton elkapni hasmenős vírust?
Tegnap 8 órát utaztam.(oda-vissza)És már a végénél alig bírtam ki (reggel amikor meg csak mentem)
Pedig előtte nem ettem össze semmit és igen.Senkinek nem nyúltam semmiéhez.fogalmam sincs hogy működik de mást nem tudok ugyanis szerintem más miatt nem lehet.párszor már megtettem ezt az utat es semmi baj nem volt.De azóta csak megy a hasam
Mivel nyitittad ki az ajtókat?
Mivel kapaszkodtál stb.
Secperc alatt a szadba kerülhet híg széklet ha valaki nem mosott kezet..
Vonaton esélyes hogy nem mos kezet.... Vonaton esélyes hogy hasmenéses ember fosik mert nem tehet mást.
5# Ne igaz.
Ha más ember hasmenéses széklete a szájon keresztül a bélrendszerbe kerül, akár percek múlva is fosást idézhet elő a fertőzött személynél.
7# Körülbelül 85% esélye van.
Nézz utána!
Tudtad hogy a Mc donaldsban pl. ugyenez érvényes? Hogy a felületek vizsgálata során azt mutatták ki hogy hasmenéses széklet borítja a felületeket.
Gondoltad volna?
Keress rá Google!
Legnagyobb eséllyel az aznapi kajáddal nem volt valami kerek.
De most amúgy is fosósjárvány van, én most 4 napig ördögűzőset játszottam a WC-n.
Elég ha valaki fostos összefogdosta a kajádat, mondjuk egy konyhán dolgozó, vagy árufeltöltő, vagy pék, vagy zöldséges, akárki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!