Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ájulást hogyan lehetne megakad...

Ájulást hogyan lehetne megakadályozni?

Figyelt kérdés

Nem bírok sokáig egy helyben állni, 2-3 éve állandóan rosszul vagyok ilyen helyzetekben. Múltkor a ballagáson a sorfalból dőltem ki. :(

Pár hét múlva évzáró, gondolom 30 fokban megint.

Ti hogyan viselitek az ilyeneket?

17L

2022. máj. 7. 11:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
45%
Amit még megtehetsz, hogy két percig állsz, aztán mondod, hogy már nem vagy valami jól, akkor elenged, és leülsz, és nem mész vissza. Harmadik ilyen játék után talán már nem fogja elvárni, hogy beállj a sorba mert úgyis kisétálsz, és a "feltűnés" neki se kellemes. Téged meg ne zavarjon az ő és az iskola hülyesége. És ha úgy terülsz el, hogy bevered a fejed, bajod esik stb. akkor mi van? Vállalja a felelősséget? Ja nem.
2022. máj. 7. 14:19
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tök gáz, és én ilyenkor megmondom, hogy bocs, nem fogok ácsorogni. Akinek meg nem tetszik, így járt.
2022. máj. 8. 09:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Ne menj évzáróra! Barátnőm is mindig rosszul volt,egyszer kis híján a mentő vitte el.

Szólj előre,hogy elutaztok,aztán egy előre egyeztetett időpontban megkapod a bizonyítványt.

Barátnőm is így csinálta.

2022. máj. 16. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!