Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ájulást hogyan lehetne megakad...

Ájulást hogyan lehetne megakadályozni?

Figyelt kérdés

Nem bírok sokáig egy helyben állni, 2-3 éve állandóan rosszul vagyok ilyen helyzetekben. Múltkor a ballagáson a sorfalból dőltem ki. :(

Pár hét múlva évzáró, gondolom 30 fokban megint.

Ti hogyan viselitek az ilyeneket?

17L

2022. máj. 7. 11:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Egyél, igyál sok vizet előtte, legyen nálad valami kis nasi, szelet csoki meg víz. Ha pedig rosszul vagy, ülj le, tudom, hogy furcsa meg kínos, de kevésbé az, mint kidőlni. Nyugodtan menj ki inni/enni is, ha rosszul vagy, nem szégyen.
2022. máj. 7. 11:49
 2/13 anonim válasza:
94%
Legyen nálad mindig hideg víz. Esetleg szólj az osztályfőnöködnek hogy neked ilyen gondjaid vannak és ha majd sorfal állás közbe nem fogod jól érezni magad akkor nyugodt szívvel le fogsz tudni ülni. Vagy esetleg napernyő ha nem bírod a túlzott napsütést.
2022. máj. 7. 11:52
 3/13 A kérdező kommentje:
Ofő tudja, hogy könnyen rosszul vagyok. Annyi volt a reakciója, hogy szóljak, ha baj van. Hát köszi.
2022. máj. 7. 11:55
 4/13 anonim ***** válasza:
Az még talán kevésbé fura, ha nem egyből az ofőnek szólsz, hanem egy barátodnak, aki kikísérhet ilyenkor vagy elkap ha esel vagy valami.
2022. máj. 7. 11:56
 5/13 anonim ***** válasza:
95%
Én ilyenkor megmondanám, hogy bocsi, de nem szeretnék kockáztatni, és nem akarok feleslegesen biodíszlet lenni.
2022. máj. 7. 12:06
 6/13 anonim ***** válasza:
65%
Esetleg furán hangzik, de irass felmentést a dokiddal az ilyen ácsorgásokra. Ha beszól az ofő, meglobogtatod a papírt, és nem tud mit csinálni.
2022. máj. 7. 12:07
 7/13 anonim ***** válasza:
legyen nálad egy kis csoki vagy valami cukros+ víz és szólj az ofõdnek ha rosszul vagy
2022. máj. 7. 12:13
 8/13 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem a legjobb az lenne ha nem is kellene ott állni, egyébként is hülyeség az összes ilyen évnyitó évzáró.

De a konkért kérdésre válaszként, az ájulást ilyenkor az okozza, hogy nem jut elég vér az agyba

Ha sokat iszol akkor az kicsit emli a vérnyomásodat, ez jót tehet, a másik amit csinálhatsz hogy kicsit rugózol a lábaddal, lábújhelyre-sarokr állsz felváltva, ezzel kicsit pumpálod a vért a lábaidból visszafelé. (azthiszem valami ilyesmi csinálnak, csak nagyon profin és észrevétlenül azok az őrök akik egész nap állnak a Backhingen palota előtt Londonba.

2022. máj. 7. 12:15
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! <3

Az a baj, h. múltkor, amikor éreztem, h. baj lesz, akkor már hiába szóltam. A következő pillanatban már csúsztak ki alólam a lábaim. Tök gáz volt, nem bírtam megtartani magam.

2022. máj. 7. 12:18
 10/13 anonim ***** válasza:

29 éves vagyok és 12 éves korom óta nem bírok egyhelyben állni, nagyon ritkán volt, hogy nem lettem rosszul, de akkor is az mentett meg, hogy volt alkalmam, helyem járkálni kicsit.

Mindenképp szólj milliószor az ofőnek. Amikor épp baj van, már késő szólni.

Esetleg valamiféle orvosi igazolás, mint már írták.

Nekem a vízivás nem válik be, mert akkor rövidesen pisilnem is kell.

A hosszú ünnepélyeknek meg semmi értelmük. És miért álltatnak, mint a lovakat? Református gimibe jártam, rengeteg ünnepély, egyéb volt, de legalább ültünk. Mindig bizonyos osztályok fiújai pakolták be a székeket a tesiterembe.

2022. máj. 7. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!