Ájulást hogyan lehetne megakadályozni?
Nem bírok sokáig egy helyben állni, 2-3 éve állandóan rosszul vagyok ilyen helyzetekben. Múltkor a ballagáson a sorfalból dőltem ki. :(
Pár hét múlva évzáró, gondolom 30 fokban megint.
Ti hogyan viselitek az ilyeneket?
17L
Szerintem a legjobb az lenne ha nem is kellene ott állni, egyébként is hülyeség az összes ilyen évnyitó évzáró.
De a konkért kérdésre válaszként, az ájulást ilyenkor az okozza, hogy nem jut elég vér az agyba
Ha sokat iszol akkor az kicsit emli a vérnyomásodat, ez jót tehet, a másik amit csinálhatsz hogy kicsit rugózol a lábaddal, lábújhelyre-sarokr állsz felváltva, ezzel kicsit pumpálod a vért a lábaidból visszafelé. (azthiszem valami ilyesmi csinálnak, csak nagyon profin és észrevétlenül azok az őrök akik egész nap állnak a Backhingen palota előtt Londonba.
Köszi mindenkinek! <3
Az a baj, h. múltkor, amikor éreztem, h. baj lesz, akkor már hiába szóltam. A következő pillanatban már csúsztak ki alólam a lábaim. Tök gáz volt, nem bírtam megtartani magam.
29 éves vagyok és 12 éves korom óta nem bírok egyhelyben állni, nagyon ritkán volt, hogy nem lettem rosszul, de akkor is az mentett meg, hogy volt alkalmam, helyem járkálni kicsit.
Mindenképp szólj milliószor az ofőnek. Amikor épp baj van, már késő szólni.
Esetleg valamiféle orvosi igazolás, mint már írták.
Nekem a vízivás nem válik be, mert akkor rövidesen pisilnem is kell.
A hosszú ünnepélyeknek meg semmi értelmük. És miért álltatnak, mint a lovakat? Református gimibe jártam, rengeteg ünnepély, egyéb volt, de legalább ültünk. Mindig bizonyos osztályok fiújai pakolták be a székeket a tesiterembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!